Iσραηλινός στρατιώτης πετά στο έδαφος παλαιστίνιο ανάπηρο

Iσραηλινός στρατιώτης πετά στο έδαφος παλαιστίνιο ανάπηρο Facebook Twitter
1

Νέο αναβρασμό στην παλαιστινιακή κοινότητα έχει προκαλέσει η ενέργεια ισραηλινού στρατιώτη ο οποίος έσπρωξε και έριξε στο έδαφος παλαιστίνιο ανάπηρο, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει 14χρονη παλαιστίνια που είχε πυροβοληθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις. Η παλαιστίνια φέρεται να είχε προηγουμένως προσπαθήσει να επιτεθεί με μαχαίρι σε ισραηλινό αξιωματικό.

Βίντεο από κινητό τηλέφωνο δείχνει τον στρατιώτη να αναποδογυρίζει το αναπηρικό καροτσάκι του Majed αλ-Fakhouri, κατα τη διάρκεια της αντιπαράθεσης  στην  Δυτική Όχθη της Χεβρώνας.

Ο αλ-Fakhouri, ο οποίος έχασε το αριστερό πόδι του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από μια δεκαετία, είπε ότι προσπάθησε να πλησιάσει το κορίτσι για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες .

Iσραηλινός στρατιώτης πετά στο έδαφος παλαιστίνιο ανάπηρο Facebook Twitter

«Είδα  αίμα να βγαίνει από το χέρι και τα πλευρά της και σκέφτηκα ότι θα αιμορραγήσει μέχρι θανάτου», είπε στην The Telegraph .

«Προσπάθησα να την βοηθήσω, αλλά ένας αστυνομικός με σταμάτησε και με διέταξε να πάω πίσω. Αναποδογύρισε το αμαξίδιο και το κεφάλι μου χτύπησε το έδαφος."

#فيديو اطلاق النار على الفتاة بالقرب من حاجز 160 بالمنطقة الجنوبية تصوير رائد ابو رميله

Δημοσιεύτηκε από ‎الصحفي رائد ابو رميله‎ στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Ο 53χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν τραυματίστηκε άσχημα. Το κορίτσι, η Yasmin Rashad al-Ζαρού, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Ο ανάπηρος έπεσε από το καροτσάκι, το επεισόδιο ερευνάται, δήλωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM