Τεράστια επιχείρηση διάσωσης 50 σκιέρ στις αυστριακές Άλπεις

Τεράστια επιχείρηση διάσωσης 50 σκιέρ στις αυστριακές Άλπεις Facebook Twitter
0

Ακινητοποιημένοι επί ώρες σε ένα σκι-λιφτ που είχε υποστεί βλάβη, δεκάδες σκιέρ απομακρύνθηκαν τελικά με ελικόπτερα, σε μια εντυπωσιακή επιχείρηση διάσωσης που οργανώθηκε σήμερα σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στις αυστριακές Άλπεις.


Λόγω της διακοπής της λειτουργίας του σκι-λιφτ, που εκείνη την ώρα μετέφερε περίπου 50 ανθρώπους —μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά— οργανώθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης. Κινητοποιήθηκαν μεταξύ άλλων και τρία ελικόπτερα που ανέλαβαν να παραλάβουν και να μεταφέρουν με ασφάλεια τους σκιέρ στο έδαφος, καθώς ήταν αδύνατον να απομακρυνθούν από το σημείο με άλλον τρόπο.


Η επιχείρηση διάσωσης έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο του Μίτερμπαχ αμ Ερλάουφζεε της κεντρικής Αυστρίας, σε υψόμετρο περίπου 1.000 μέτρων. Η θερμοκρασία στην περιοχή άγγιζε σήμερα τους 0 βαθμούς Κελσίου.


Κανείς από τους σκιέρ δεν έπαθε το παραμικρό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM