Η Τουρκία απαντά με Madonna, Lopez και Bieber στο ρωσικό εμπάργκο

Η Τουρκία απαντά με Madonna, Lopez και Bieber στο ρωσικό εμπάργκο Facebook Twitter
0

Μια τεράστια επίθεση δημοσιότητας θα είναι πιθανόν η τουρκική απάντηση στο ρωσικό εμπάργκο στην Τουρκία, που υπολογίζεται ότι θα επιφέρει απώλειες 11 δισεκ. δολαρίων στην τουρκική οικονομία.

Το Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας παρουσίασε στον αρμόδιο υπουργό πρόταση για συναυλίες με Madonna, Jennifer Lopez και Justin Bieber, ώστε με τη βοήθεια αυτών των σταρ να αναβιώσει η τουρκική αγορά και οικονομία.

Η απώλεια στην πόλη της Αττάλειας από τις ακυρώσεις των Ρώσων τουριστών υπολογίζεται στο 18%, ενώ και η μείωση των τιμών προκειμένου να συγκρατηθεί ο αριθμός των τουριστών επιφέρει απώλειες στις εισπράξεις.

Στη συγκεκριμένη πόλη, μία στις 4 κατοικίες που πουλήθηκαν σε αλλοδαπούς έχει αγοραστεί από Ρώσους, ενώ και το εμπάργκο από τη Μόσχα στα τουρκικά προϊόντα δημιουργεί στην Αττάλεια απώλειες ύψους 350 εκατομμυρίων, τις οποίες δεν έχει μπορέσει η τοπική οικονομία να αναπληρώσει με εναλλακτικές αγορές.

Στην έκθεση προς τον υπουργό παρουσιάζονται τέσσερα σενάρια για το ύψος των οικονομικών απωλειών από τη Ρωσία για το 2016 και προτείνεται η μία απάντηση με τους τρείς διάσημους στάρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ