Σκιέρ κατέγραψε ένα μυστηριώδες πλάσμα στην Ισπανία και προκάλεσε αναστάτωση σε τουριστικό θέρετρο

Σκιέρ κατέγραψε ένα μυστηριώδες πλάσμα στην Ισπανία και προκάλεσε αναστάτωση σε τουριστικό θέρετρο Facebook Twitter
6
Σκιέρ κατέγραψε ένα μυστηριώδες πλάσμα στην Ισπανία και προκάλεσε αναστάτωση σε τουριστικό θέρετρο Facebook Twitter

Τέτοιου είδους καταγραφές και θεωρίες εμφανίζονται συχνά στο ίντερνετ τα τελευταία χρόνια και ποτέ δεν έχει τελικά βρεθεί κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει τις θεωρίες για Γέτι, χιονανθρώπους και άλλα πλάσματα. Ωστόσο αυτή τη φορά, η υπόθεση πήρε μεγάλη έκταση και το υλικό έγινε viral, αναγκάζοντας τη διεύθυνση του χιονοδρομικού να προβεί σε δηλώσεις που καθησύχαζαν τους τουρίστες. 

Το βίντεο κατέγραψε στο Formigal, στα Πυρηναία, ένας σκιέρ και δημοσίευσε το υλικό σε φόρουμ και social media ρωτώντας αν αυτό είναι αρκούδα ή χιονάνθρωπος. Οι εικόνες άρχισαν να μοιράζονται και να προκαλούν πολλά σχόλια και σύντομα ένα νέο debate είχε ξεκινήσει. Κάποιοι έβλεπαν το μυθολογικό Γέτι, άλλοι μια αρκούδα και μερικοί έναν φαρσέρ ή έναν στρατιώτη με στολή καμουφλάζ για τα χιόνια. Στη συζήτηση ενεπλάκη και ο πρώην οδηγός Grand Prix Fonsi Nieto ο οποίος ανέφερε πως αν αυτό είναι αρκούδα τότε ο κόσμος θα πρέπει να είναι προσεχτικός. 

Σκιέρ κατέγραψε ένα μυστηριώδες πλάσμα στην Ισπανία και προκάλεσε αναστάτωση σε τουριστικό θέρετρο Facebook Twitter

Ο χρήστης που είχε καταγράψει το περιστατικό αναφέρει πως το έδειξαν στους υπεύθυνους του χιονοδρομικού Aramon, αλλά εκείνοι δεν τους πήραν στα σοβαρά και πρόσθεσε πως ίσως υπάρχει θέμα ασφάλειας για τους επισκέπτες.

Μετά από πολλά retweet, δημοσιεύματα και ακόμη περισσότερα σχόλια, οι υπεύθυνοι στο θέρετρο επικοινώνησαν ξανά με τον άνθρωπο που είχε καταγράψει το "πλάσμα" και ζήτησαν πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία προκειμένου να κάνουν έρευνα. Εκπρόσωπος της επιχείρησης ανακοίνωσε αργότερα πως λαμβάνουν πολύ σοβαρά οποιαδήποτε παρατήρηση που αφορά στην ασφάλεια και πως έχει ξεκινήσει έρευνα στο σημείο. Μερικές ώρες μετά, από τη διεύθυνση του Aramon ανακοινώθηκε πως δεν έχει βρεθεί κάτι και πως κρίνεται ότι όλα είναι ασφαλή. Προκειμένου να καθησυχάσουν τους τουρίστες, οι αρμόδιοι πρόσθεσαν πως θα εξακολουθούν να είναι σε επαγρύπνηση για το περιστατικό. 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Βρε δεν πα να γραφουμε εμεις οτι προκειται για φαρσα,και μαλιστα "της πλακας" ;Εφτιαξαν οι μαγκες ενα βιντεο,μια κατασταση,που εκανε τον γυρο των media και που μαλλον θα γινει και viral ? Ειδικα στις ΗΠΑ που πολυ τους αρεσουν κατι τετοια ;Με ολα τα -οποια-συνακολουθα ωφελη για τους ιδιους ;Μαγκια τους !
Ο Τσίπρας είναι. Πήρε ένα μαγικό χαλί για να κάνει μία βόλτα πάνω από το Ιράν, αλλά έχασε τον δρόμο, έφτασε στα Πυρηναία και ζήτησε από τον Αλαντίν και το λυχνάρι του να τον μεταμορφώσει σε Γέτι για να μην κρυώνει...