Απεργία την Πρωτομαγιά

Ινδία: Διέσυραν χριστιανό υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να προσηλυτίσει κόσμο

Ινδία: Διέσυραν χριστιανό υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να προσηλυτίσει κόσμο Facebook Twitter
1

Μέλη της ινδουιστικής οργάνωσης  Bajrang Dal απήγαγαν και διέσυραν έναν χριστιανό στο ινδικό κρατίδιο Uttar Pradesh  και αφού του ξύρισαν τα μαλλιά και τα φρύδια του, τον διέσυραν μέσα στην πόλη.

Το πλήθος κατηγόρησε τον Awdhesh Kumar Savita ότι προσπαθούσε να προσηλυτίσει  Ινδουιστές με το πρόσχημα της φοίτησης σε μια θρησκευτική ομάδα  που καταναλώνει βοδινό κρέας.

Το θύμα της επίθεσης επίθεσης τελικά διασώθηκε από την τοπική αστυνομία που έφτασε στο σημείο. Σε δήλωσή του ο αστυνομικός διευθυντής είπε  ότι πέντε δράστες συνελήφθησαν, μαζί με έναν κουρέα ο οποίος είχε προσληφθεί για να ξυρίσει το κεφάλι του Awadhesh.

Το θύμα αρνήθηκε ότι προσπάθησε να πείσει κόσμο να ασπαστεί το Χριστιανισμό και κατέθεσε καταγγελία εναντίον 25 ατόμων και 200 αγνώστων που παρακολουθούσαν το μαρτύριο του.

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ