Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών"

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών" Facebook Twitter
0

Κανένας αγοραστής δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την αγορά του σπιτιού του κατά συρροήν δολοφόνου  «Buffalo Bill», στο βραβευμένο με Όσκαρ θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών».

Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου που βρίσκεται στην Πενσιλβάνια, μείωσαν κατά 50 χιλιάδες δολάρια την τιμή προκειμένου να δελεάσουν περισσότερο τυχόν ενδιαφερόμενους, μετά την αποτυχία να βρεθεί αγοραστής με την προηγούμενη τιμή που ήταν 300 χιλιάδες δολάρια.

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών" Facebook Twitter

 Ο Scott και η Barbara Lloyd  έβαλαν το τριώροφο αρχοντικό του 19ου αιώνα προς πώληση, το καλοκαίρι και μείωσαν την τιμή τον περασμένο μήνα. Η αγγελία για την πώληση μπήκε στην ιστοσελίδα realtor.com, στην οποία κάνουν πάντως κλικ περισσότεροι δημοσιογράφοι από τους υποψήφιους αγοραστές.

Το φουαγιέ και η τραπεζαρία του σπιτιού χρησιμοποιήθηκαν  για να γυριστούν σκηνές για τη σιωπή των Αμνών, αλλά όχι και το υπόγειο που δεν είναι το μπουντρούμι όπου γυρίστηκαν οι σκληρές σκηνές της ταινίας.

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών" Facebook Twitter

Η Σιωπή των Αμνών είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με  272 εκατομμύρια εισπράξεις  σε όλο τον κόσμο και με πέντε βραβεία Όσκαρ.

Η οικογένεια Lloyds, στην οποία ανήκει το ακίνητο από το 1976, ελπίζει ότι τώρα με τη μείωση της τιμής θα διώξει την κατάρα του Χάνιμπαλ Λέκτερ.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ