CONFERENCE LEAGUE

Αυτοκτόνησε τελικά ο πατέρας τον οποίο είχε σώσει ο 5χρονος γιός του

Αυτοκτόνησε τελικά ο πατέρας τον οποίο είχε σώσει ο 5χρονος γιός του Facebook Twitter
4

Αυτοκτόνησε τελικό ο 58χρονος τον οποίο είχε σώσει ο 5χρονος γιός του την Τετάρτη, όταν έπαθε καρδιακή προσβολή. Το 5χρονο αγόρι μόλις συνέβη το καρδιακό επεισόδιο, άφησε δίπλα του την 2χρονη αδελφή του, πήρε το ποδήλατο του και κάτω από βροχή διήνυσε 3 χιλιόμετρα προκειμένου να ειδοποιήσει τη μητέρα του που εργαζόταν. Τελικά ειδοποίησε έναν οδηγό, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αρχές, κάνοντας παράλληλα αυτή την ιστορία γνωστή σε όλο τον κόσμο. "Ήταν με τις πιτζάμες του, τις παντόφλες και ένα παλτό. Ήταν μούσκεμα και έτρεμε", είπε ο οδηγός.

Όμως, όπως αναφέρει η Le Figaro, ο 58χρονος πατέρας, που περιγράφεται ως «εύθραυστος ψυχολογικά», αυτοκτόνησε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του.  Ο δήμος του Saint-Pierre-la-Cour, κοντά στην πόλη Rennes,  επιβεβαίωσε την πληροφορία, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία για τον αυτόχειρα.

Από την πλευρά της η αστυνομία ανέφερε ότι το πτώμα του πατέρα ανακαλύφθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Μετά την ανακοίνωση του θανάτου η μικρή πόλη των 2 χιλιάδων κατοίκων υπέστη σοκ. Ο διοικητής της αστυνομίας στην περιοχή δηλώνει ότι η οικογένεια του 58χρονου είναι μια οικογένεια χωρίς ιστορικό και άγνωστη στις υπηρεσίες». 

4

CONFERENCE LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
«Και καταλήγεις μάλιστα στο συμπέρασμα πως ήταν ένα εγωπαθές τομάρι…»Είπα εγώ πουθενά ότι ο πατέρας ήταν ένα «εγωπαθές τομάρι»;;; Τι διαβάζω σήμερα Θεέ μου!!!Εγώ απλά αναρωτήθηκα πως έφτασε στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή του χωρίς να σκεφτεί το παιδί του. Ούτε κατηγόρησα ούτε τίποτα. Είναι τόσο φοβερό; Είναι βρισιά προς τον νεκρό αυτό; Άσε μας καλή μουnitsa!«…το στενό μυαλό σου…»Δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο με την περίπτωση σου!
Όχι ρε γμτ! Πραγματικά στεναχωρέθηκα! Είχα συγκινηθεί με την προσπάθεια του μπόμπιρα. Κι αυτός πως το ’κανε και άφησε έτσι το παιδί του; Αυτό το πιτσιρίκι που έτρεχε σαν τρελό μες τη βροχή για χάρη του δεν το σκέφτηκε;
Τι ψυχη εχει αυτο το πενταχρονο! Τι θαρρος,τι γενναιοτητα!Ποσο μικροι αισθανομαστε καποιοι μπροστα του!Να 'ναι καλα,ζωη να εχει και να μπορεσει καποτε να καταλαβει και να συγχωρεσει τον πατερα του που το "προδωσε" αθελα του.