Λευκός καρχαρίας πέθανε μόλις κλείστηκε στο ενυδρείο

Λευκός καρχαρίας πέθανε μόλις κλείστηκε στο ενυδρείο Facebook Twitter
1

Ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας πέθανε μόλις τρεις ημέρες μετά τον εγκλεισμό του σε ιαπωνικό ενυδρείο, προκειμένου να εκτεθεί στο κοινό.

Το ενυδρείο Okinawa Churaumi που αποφάσισε την έκθεση του μήκους 3,5 μέτρων καρχαρία μετά την κατά λάθος αλίευση του στον ωκεανό, ανακοίνωσε ότι ερευνά τα αίτια του θανάτου του κήτους.

Ο σχετικά μικρός αρσενικός καρχαρίας, αρχικά κολύμπησε με τους άλλους καρχαρίες  στη δεξαμενή αλλά ξαφνικά έμεινε από δυνάμεις και βυθίστηκε στο βυθό.

Οι προσπάθειες να τον συνεφέρουν απέτυχαν, ενώ, όπως έγινε γνωστό, είχε αρνηθεί να φάει οποιαδήποτε τροφή από τη στιγμή που αιχμαλωτίστηκε.

Τα μέλη της οργάνωσης για την ηθική μεταχείριση των ζώων (PETA), δήλωσαν ότι η απόφαση για τη διατήρηση του καρχαρία σε κατάσταση αιχμαλωσίας ήταν «σκληρή και λανθασμένη» και απάντησαν ότι η αιτία του θανάτου του είναι μία: «Αιχμαλωσία».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM