Ινδονησία: Γυναίκα τιμωρείται με ραβδισμούς επειδή "βρέθηκε κοντά σε άνδρα που δεν ήταν ο σύζυγος της"

Ινδονησία: Γυναίκα τιμωρείται με ραβδισμούς επειδή "βρέθηκε κοντά σε άνδρα που δεν ήταν ο σύζυγος της" Facebook Twitter
3

Την ισλαμική Σαρία εφάρμοσαν σε τζαμί στην Ινδονησία όπου γυναίκα τιμωρήθηκε με ραβδισμούς στην πλάτη, επειδή "βρέθηκε πολύ κοντά σε άνδρα ο οποίος δεν ήταν ο σύζυγός της".

Το "θέαμα" της γυναίκας που υπέφερε παρακολουθούσαν εκατοντάδες θεατές, αρκετοί από αυτούς μάλιστα απαθανατίζοντας το μαρτύριο της με τα κινητά ενώ την ίδια ώρα άλλοι ζητωκραύγαζαν.

Η γυναίκα υποχρεώθηκε να γονατίσει μπροστά στον άνθρωπο που την χτύπησε, ο οποίος φορούσε μάσκα στο πρόσωπο. Δέχτηκε πέντε ραβδισμούς ουρλιάζοντας από τον πόνο μέχρι που κατέρρευσε. Μετά την τιμωρία βάσει του ισλαμικού νόμου, μεταφέρθηκε σηκωτή στο ιατρείο για να λάβει ιατρική βοήθεια.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

1 σχόλια