Βrothel busters: Oι άντρες που πληρώνονται για να κάνουν σεξ με πόρνες

Βrothel busters: Oι άντρες που πληρώνονται για να κάνουν σεξ με πόρνες Facebook Twitter
3

O John είναι 60, διαζευγμένoς, και πληρώνεται για να κάνει σεξ με πόρνες, αν και συχνά το περισσότερο που συμβαίνει είναι ένα happy ending.

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς ιδιωτικούς επιθεωρητές, που προσέλαβε η Αυστραλία για να κάνουν εφόδους σε οίκους ανοχής προκειμένου να ξεσκεπάσουν την παράνομη πορνεία στα στούντιο που λανσάρονται κυρίως ως κέντρα μασάζ.

"Είμαι αρκετά βέβαιος ότι πολλοί από σας μπορεί να ζηλεύετε για το πώς κερδίζω χρήματα" απάντησε ο John σε συνέντευξή του στο news.com.au.

Η δουλειά του, όσο ανορθόδοξη και αν μοιάζει, είναι μάλλον αναγκαία, διότι οι αρχές έχουν περιορισμένη δυνατότητα πρόσβασης σε χώρους χωρίς δικαστική εντολή, καθιστώντας δύσκολη τη συγκέντρωση στοιχείων για νομικές υποθέσεις.

Ο John και όσοι συμμετέχουν σε αυτή την μικρή ομάδα που κατά καιρούς καλείται να εργαστεί σε διάφορες πόλεις, μπορούν να τους παράσχουν πολύ λεπτομερώς τα πάντα σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται, ημερομηνίες, ώρες, τόπους, ποσά και πώς ακριβώς γίνεται όλη η διαδικασία.

"Είναι ένα έγγραφο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο, γι 'αυτό πρέπει να είναι ακριβές και λεπτομερές.¨αναφέρει ο Jon o οποίος αρνείται να αποκαλύψει την αμοιβή του, αλλά σημειώνει πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να φαντάζεται πως μπορεί να γίνει πλούσιος από αυτό.

Ο Lachlan Jarvis, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που έχει αναλάβει την πρόσληψη αυτών των μυστικών ντετέκτιβ αναφέρει πως πάντα προσλαμβάνουν ανύπαντρους ή χωρίς σχέση άνδρες οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να φτάσουν στη σεξουαλική πράξη για να υπάρχουν οι αποδείξεις.

«Δεν με εκπλήσσει που κάποιοι φορολογούμενοι ισχυρίζονται ότι ξοδεύουμε κρατικό χρήμα για μια τέτοια πρακτική, αλλά δεν αντιλαμβάνονται πως αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπιστεί νομικά στην αίθουσα του δικαστηρίου η σωματεμπορία". σημειώνει ο Jarvis καθώς η συζήτηση περιστρέφεται στο πόσο μεγάλη είναι η έκρηξη της παράνομης πορνείας στην Αυστραλία, μετά το 1990.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Jon λέει ότι εργάζεται κατά μέσο μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες και αυτό γίνεται συνήθως συνήθως σε μία από τις περιοχές του Σίδνεϊ που φιλοξενούν αμέτρητα κέντρα που στις ταμπέλες γράφουν ασιατικό μασάζ. Σε πολλούς δρόμους, υπάρχει τουλάχιστον μια τέτοια επιχείρηση ανά 50 μέτρα. Ο ίδιος μάλιστα αποκαλύπτει πως πλέον είναι δύσκολο να βρεις κέντρο μασάζ που δεν προσφέρει σεξ ή κάποια ερωτική πρακτική και πως όλα αυτά τα χρόνια έχει πετύχει μόλις τρία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Μπορεί να ακούγεται ωραίο σαν ιδεά αλλά από κάποια στιγμή και μετά παίζεις με την υγεία σου σ'αυτή τη δουλειά. Ιδιαίτερα αν πρέπει να κυνηγάς τις εντελώς παράνομες άρα και χωρίς ιατρικές εξετάσεις. Και μην μου πείτε για προφυλακτικό κτλ γιατί είναι γνωστό ότι πολλά αφροδίσια κολλάνε και με προφυλακτικό.
Μύθοι και αλήθειες από την ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ (http://www2.keelpno.gr/blog/?p=2554):ΜΥΘΟΣ:Τα προφυλακτικά προστατεύουν έναντι όλων των ΣΜΝ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ:Η συστηματική χρήση προφυλακτικού κατά τη διάρκεια της στοματικής, κολπικής και πρωκτικής επαφής προφυλάσσει έναντι των ουρηθρίτιδων, της λοίμωξης από χλαμύδια, της συφιλίδος, της γονόρροιας, καθώς και έναντι της μετάδοσης των ηπατιτίδων και του HIV. Αν και το προφυλακτικό δεν προστατεύει με απόλυτη ασφάλεια από τη μετάδοση όλων των ΣΜΝ, όπως των κονδυλωμάτων όταν αυτά εντοπίζονται στην περιγεννητική περιοχή, η χρήση του παραμένει η καλύτερη επιλογή προστασίας από τη μετάδοση των ΣΜΝ. Η χρήση αντισυλληπτικών προσφέρει προστασία μόνο έναντι ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, όχι όμως έναντι των ΣΜΝ.