Η Ryanair αποζημιώνει επιβάτη που τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα από καυτό τσάι

Η Ryanair αποζημιώνει επιβάτη που τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα από καυτό τσάι Facebook Twitter
3

Αποζημίωση θα πάρει από την Ryanair επιβάτης που τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα από καυτό τσάι, κατά τη διάρκεια πτήσης με την εταιρεία προς το Δουβλίνο το 2012.

Συγκεκριμένα αεροσυνοδός έριξε κατά λάθος το τσάι πάνω στον Βρετανό Ronald Furlong ο οποίος αργότερα διεκδίκησε  38.000 ευρώ για σοβαρό τραυματισμό στα γεννητικά όργανα.

Ο Furlong κάηκε στα γεννητικά όργανα, τους μηρούς και την κοιλιά και χρειάστηκε να σκίσει τα ρούχα του μπροστά στους επιβάτες για να ανακουφιστεί από το κάψιμο.

Στην αγωγή του κατηγόρησε την αεροπορική εταιρεία ότι δεν διασφάλισε τη σωστή μεταφορά του καυτού ροφήματος με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, κάτι που επηρέασε τη ζωή του σε όλες της τις εκφάνσεις.

Η Ryanair παρότι αρχικά είχε προκρίνει να φτάσει την υπόθεση στα δικαστήρια και να υποστηρίξει ότι ο επιβάτης έφταιγε για το ατύχημα, τελικά συμφώνησε να συμβιβαστεί με ποσό που θα κυμαίνεται κοντά στις διεκδικήσεις του πελάτη, δηλαδή τις 38 χιλιάδες ευρώ.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM