Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ιστορικό ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας στη Νέα Υόρκη

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ιστορικό ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
0

Μπορεί να είμαστε στα μέσα Δεκέμβρη και να είναι η περίοδος που αρκετοί ελπίζουν σε λευκά Χριστούγεννα, αλλά τις γνώριμες εικόνες των περασμένων ετών με χιόνι στη Νέα Υόρκη, μάλλον δεν θα τις δούμε ακόμη.


Σήμερα ο υδράργυρος κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ στη Νέα Υόρκη με τα τα θερμότερα να δείχνουν 19 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι στο Σέντραλ Παρκ, κάτι το πρωτοφανές στα χρονικά για την εποχή, σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία.

Ο μέσος όρος της θερμοκρασίας στη Νέα Υόρκη συγκεκριμένα την 13η Νοεμβρίου είναι 3 βαθμοί κελσίου την ημέρα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ.


Το προηγούμενη ρεκόρ, από τότε που καταγράφονται τα μετεωρολογικά δεδομένα, χρονολογείται από το 1923 με τον υδράργυρο στους 17,7 βαθμούς κελσίου.


Οι Νεοϋορκέζοι εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την ηλιόλουστη Κυριακή και εκατοντάδες επέλεξαν να βγουν βόλτα στους δρόμους φορώντας σορτς και σανδάλια, μόλις 12 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.


Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ο υδράργυρος θα παραμένει πολύ πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM
Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Διεθνή / Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Το περιστατικό με τον λύκο έφερε απειλές θανάτου προς συνονόματους, στοχοποίηση της δημοσιογράφου που κάλυψε την υπόθεση, διαπόμπευση της κοινότητας και προσπάθειες για αλλαγή των νόμων
NEWSROOM