Μπους: Ο Τραμπ είναι ανισόρροπος

Μπους: Ο Τραμπ είναι ανισόρροπος Facebook Twitter
1

Με τη φράση «είναι ανισόρροπος» σχολίασε ο διεκδικητής του χρίσματος των ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τζεμπ Μπους, τη δήλωση του συνυποψηφίου του Ντόναλντ Τραμπ, που ζήτησε να απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα των μουσουλμάνων.

Σε μια κίνηση που θεωρείται πολύ ασυνήθιστη, και ο βρετανός Πρωθυπουργός Κάμερον αποδοκίμασε τον υποψήφιο πολυεκατομμυριούχο για αυτές τις δηλώσεις. Ο εκπρόσωπος του Κάμερον είπε για τις δηλώσεις ότι ¨είναι διχαστικές, δεν βοηθούν και είναι απλά λάθος".

Ενώ πάντως συνεχίζονται οι αντιδράσεις για όσα είπε ο Τραμπ, εκείνος επιμένει. "Κοιτάξτε τι συνέβη στο Παρίσι, τη φρικτή σφαγή, και ειλικρινά, αν δει κανείς στο Παρίσι, δεν είναι πια η ίδια πόλη που ήταν",΄είπε μεταξύ άλλων σε νέες δηλώσεις του.

Πάντως παρά τις προκλητικές του δηλώσεις και συμπεριφορές, ο υποψήφιος για το χρίσμα πολυεκατομμυριούχος δεν εμφανίζει μείωση στα ποσοστά της δημοφιλίας του, παρότι έφτασε να κοροϊδέψει ακόμη και ανάπηρο δημοσιογράφο.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οι λαικιστές, οι δημαγωγοί, αυτοί που δεν προκαλούν τους πολίτες να προβληματιστούν, αλλά κατηγορούν πάντα κάποιον άλλον (είτε μουσουλμάνο, είτε ευρωπαίο, είτε αλβανο, κτλ), είναι αυτοί που παίρνουν τον λαό με το μέρος τους συνήθως, και ιδιαίτερα σε καιρούς κρίσης.