Απεργία την Πρωτομαγιά

Ρώσος στρατιώτης σημαδεύει με εκτοξευτήρα ρουκετών την Κωνσταντινούπολη

Ρώσος στρατιώτης σημαδεύει με εκτοξευτήρα ρουκετών την Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
2

Την έντονη αντίδραση της Τουρκίας προκάλεσαν φωτογραφίες που προέβαλε το τουρκικό κανάλι NTV και δείχνουν Ρώσο στρατιώτη να σημαδεύει την Κωνσταντινούπολη, την ώρα που ρωσικό πολεμικό πλοίο διέρχεται από τα στενά του Βοσπόρου με προορισμό την Τουρκία. Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το πλοίο Kunikov, το οποίο πέρασε το Σάββατο από το Βόσπορο.

«Για έναν Ρώσο στρατιώτη το να κρατά εκτοξευτή ρουκετών ή κάτι παρόμοιο, ενώ επιβαίνει σε ρωσικό πολεμικό πλοίο, είναι σίγουρα πρόκληση. Ελπίζω αυτό να είναι μια μεμονωμένη περίπτωση, δεν είναι η σωστή προσέγγιση», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με τη Χουριέτ. «Αν αντιληφθούμε μια απειλητική για τη χώρα κατάσταση, θα δώσουμε την αναγκαία απάντηση», συμπλήρωσε.

"Όταν βλέπεις ναύτες να έχουν μια στάση σαν να εμπαίζουν  την τιμή ενός άλλου έθνους, αυτό είναι απαράδεκτο", δήλωσε απόστρατος ναύαρχος στην ίδια εφημερίδα. «Η μετάβαση με αυτό τον τρόμο μέσω των Στενών, είναι κατά του πνεύματος της συμφωνίας του Montreux», συμπλήρωσε.

«Η δίοδος πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες. Είτε πρόκειται ρωσικό είτε άλλης εθνικότητας πλοίο οι κανόνες είναι από καιρό καθορισμένοι», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας.

2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ