Σκληρό βίντεο εμφανίζει νεκρό τον έναν ρώσο πιλότο

Σκληρό βίντεο εμφανίζει νεκρό τον έναν ρώσο πιλότο Facebook Twitter
0

Βίντεο το οποίο εστάλη από συριακή αντικαθεστωτική ανταρτική οργάνωση στο πρακτορείο Reuters εμφανίζει έναν ρώσο πιλότο ακίνητο και βαριά τραυματισμένο στο έδαφος, ενώ αξιωματούχος της οργάνωσης δηλώνει ότι είναι νεκρός. 

"Ένας ρώσος πιλότος", ακούγεται να λέει μία φωνή από μία ομάδα συγκεντρωμένων ανδρών. "Ο Θεός είναι μεγάλος", λέει άλλη φωνή.


Το βίντεο εστάλη στο Reuters από συριακή ανταρτική αντικαθεστωτική ομάδα που δρα στην βορειο-δυτική Συρία, όπου επιχειρούν οργανώσεις όπως ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός και όπου δεν υπάρχει παρουσία μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Ενας αξιωματούχος τη οργάνωσης, που δεν κατονομάζεται για λόγους ασφαλείας, δήλωσε στο πρακτορείο ότι ο πιλότος είναι νεκρός. Δεν έκανε καμία αναφορά στην τύχη του δεύτερου ρώσου πιλότου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ