Δεν ήταν βόμβα, ήταν μπακλαβάς

Δεν ήταν βόμβα, ήταν μπακλαβάς Facebook Twitter
1

Ο φόβος στη Δύση μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι εντείνει την καχυποψία, κυρίως σε περιοχές, όπως τα αεροδρόμια. Στο Σικάγο, δύο Παλαιστίνιοι ελέγχθηκαν από τις αρχές και εμποδίστηκαν από το να πάρουν την πτήση τους επειδή κάποιος επιβάτης κατήγγειλε στις αρχές ότι μιλούσαν αραβικά.  

Ο ιδιοκτήτης πιτσαρίας Maher Khalil και ο φίλος του Anas Ayyad σταμάτησαν για έλεγχο, ενώ προσπαθούσαν να επιβιβαστούν  σε πτήση της Southwest Airlines για την Φιλαδέλφεια, την περασμένη Τετάρτη.

Ο Χαλίλ, ο οποίος μετανάστευσε από την Παλαιστίνη πριν από 15 χρόνια είπε ότι ποτέ δεν είχε υποστεί διακρίσεις στο παρελθόν, και πως είχε πιάσει κουβέντα με τον Ayyad, ενώ περίμεναν να επιβιβαστούν.

Όμως, στην πύλη τους ανακοινώθηκε ότι δεν θα μπορούσαν να μπουν στο αεροσκάφος επειδή ένας επιβάτης φοβόταν να πετάξει μαζί τους από τη στιγμή που τους άκουσε να μιλούν αραβικά, ανέφερε το NBC.

 «Αν το εν λόγω πρόσωπο δεν αισθάνεται ασφαλές, τότε ας πάρει το λεωφορείο», ήταν το σχόλιο του Χαλίλ που πρόσθεσε ότι «είμαστε Αμερικανοί πολίτες όπως όλοι οι άλλοι».

Τελικά οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν στην πτήση, όμως η καχυποψία παρέμενε, επειδή ο Χαλίλ κουβαλούσε μαζί τους ένα άσπρο κουτί. Οι επιβάτες επέμειναν να δουν τι έχει μέσα και εκείνος το άνοιξε και μοιράστηκε τον μπακλαβά που περιείχε με τους καχύποπτους.

Δεν ήταν βόμβα, ήταν μπακλαβάς Facebook Twitter

Αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση τέτοιας συμπεριφοράς σε Άραβες τις τελευταίες ημέρες. Σε άλλη πτήση της Southwest υπήρξε καθυστέρηση  γιατί οι επιβάτες αρνήθηκαν να επιτρέψουν σε έξι μουσουλμάνους να επιβιβαστούν σε πτήση από το Σικάγο για το Χιούστον.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σαματις ο μπακλαβας δεν ειναι βομβα; Φαε να δεις που θα φτασει το ζαχαρο!Εν τω μεταξυ στην Αμερικη υπαρχουν πολλοι Αραβες οποτε φανταζομαι τι παρομοια κωμικοτραγικα θα εκτυλισσονται καθε μερα. Συν που τους πριζαρει κι εκεινος ο Τραμπ,συν που μερικοι ειναι καχυποπτοι απο μονοι τους. Φιλος στην Αμερικη δεν τολμουσε να αφησει βασιλικο στο παραθυρο του γιατι το περνουσαν για φουντα. Του ειχαν κατασχεσει και την γλαστρα!Δυστυχως οι επιθεσεις γινονται σε ανυποπτο χρονο και οταν ολα τα μετρα χαλαρωσουν.