Απεργία την Πρωτομαγιά

Η γυναίκα που γύρισε στην οικογένειά της μετά από μια δεκαετία ζωής σε ίντερνετ καφέ

Η γυναίκα που γύρισε στην οικογένειά της μετά από μια δεκαετία ζωής σε ίντερνετ καφέ Facebook Twitter
Η στιγμή της επανένωσης / Φωτογραφία απ' την εφημερίδα The Qianjiang Evening News
3

Μια 24χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της, στην επαρχία Zhejiang της Κίνας, έχοντας ζήσει σε ίντερνετ καφέ για μια δεκαετία. ΟΙ γονείς της πίστευαν ότι είχε πεθάνει. 

Η γυναίκα έφυγε απ' το σπίτι της μετά από έναν τσακωμό με τη μητέρα της, όταν ήταν 14 ετών, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Qianjiang Evening News.

 

Πριν λίγες μέρες όμως, ένας αστυνομικός την εντόπισε σε ένα ίντερνετ καφέ να χρησιμοποιεί πλαστή ταυτότητα. Την πήγε στο τμήμα για ανάκριση και η κοπέλα δήλωσε το πραγματικό της όνομα.

Εξήγησε στην αστυνομία πως έτρωγε και κοιμόταν σε ίντερνετ καφέ όλα αυτά τα χρόνια. Έπαιζε παιχνίδια μέσω ίντερνετ όσο ήταν ξύπνια. Δεν είχε δουλειά και ζούσε χάρη στην ελεημοσύνη ανθρώπων που την έβλεπαν στα καφέ. 

Η αστυνομία της έβαλε πρόστιμο 1.000 γουάν για την πλαστή ταυτότητα και ειδοποίησε τους γονείς της. 

Οι γονείς έτρεξαν στην πόλη Hangzhou για να την πάρουν σπίτι, και δήλωσαν πως είχαν πια χάσει κάθε ελπίδα πως θα επέστρεφε ποτέ, ή πως ήταν καν ζωντανή. Μάλιστα ο κωδικός εγγραφής της στην οικία της (κινεζική γραφειοκρατική πρακτική) είχε διαγραφεί εξαιτίας της μακράς απουσίας της. 

 

Οι γονείς της δήλωσαν στους δημοσιογράφους: «Δεν κατηγορούμε την κόρη μας. Ορκιστήκαμε πως δε θα μαλώσουμε μαζί της ποτέ ξανά!»

 

 

3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Ακριβώς το αντίθετο φίλε μου. Δεν μπάζει καθόλου η συγκεκριμένη ιστορία. Και θα σου δώσω να καταλάβεις το γιατί. Στην Κίνα και στην Ιαπωνία πλέον ο όρος ίντερνετ καφέ Είναι τελείως διαφορετικός από αυτός που έχουμε συνηθίσει εδώ . Τα ίντερνετ καφέ εκει πέρα είναι ολόκληρα σπίτια όχι απλά καταστήματα τα οποία νοικιάζουν το χώρο για να μπορείς να κάτσεις και να κοιμηθείς εκεί σε ένα μικρό δωματιάκι δύο επί δύο. . Έχουνε κοινά μπάνια κοινούς νιπτήρες και ο χώρος για να βάλεις τα πράγματα σου είναι περιορισμένος στη μία βαλίτσα . αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχουν καθόλου δουλειές και όσες δουλειές υπάρχουνε πληρώνονται ελάχιστα . Και έτσι αναγκάζονται να μένουνε σ' αυτά τα κουβούκλια τα οποία είναι φτιαγμένα για τέτοιους ανθρώπους που Είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση .πληρώνουνε ελάχιστα χρήματα μηνιαιως Και τους παρέχεται από τα περισσότερα και ένα βασικό πρωινό του τύπου ένα Μπολ σούπας . Και αυτά τα γνωρίζω γιατί έχω ζήσει κάποια χρόνια εκεί πέρα .
ντοινκ!!! ναι σορρυ πασο τοτε.. αλλα και συ οταν ακους καφε, καταλαβαινεις οτι δεν μπορει καποιος να μενει εκει περα ή οτι δεν κλεινουν ποτε! οκ τα ιντερνετ καφε δεν κλεινουν ποτε, εχουν rotation με υπαλληλους αλλα ειναι 10-20-30 πισι με μια τουαλετα.. και τι εννοεις νοικιαζουν? Αυτη λεει το αρθρο οτι δεν δουλευε και ζουσε χαρη στην ελεημοσυνη των ανθρωπων που την εβλεπαν στα καφε. οποτε καταλαβες τι εννοω?οτι πως δεν την διωξανε σε καποια φαση αφου δεν δουλευε και δεν πληρωνε τπτ?? εχω κι αλλη ερωτηση.. γιατι αρχισαν να το κανουν αυτο στα ιντερνετ καφε? δηλ αστεγοι αλλα καθονται στα πισι με τις ωρες να παιζουν? το ιντερνετ εχει και αγγελιες εργασιας φανταζομαι ή αλλους τροπους να μαθεις πραγματα/κοσμο/να χωθεις καπως καπου σε μια δουλεια/απασχοληση/μαθημα κτλ.