Η Ρωσία ανακοίνωσε πως εξουδετέρωσε 11 τζιχαντιστές στη Συρία

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως εξουδετέρωσε 11 τζιχαντιστές στη Συρία Facebook Twitter
0

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 11 κακοποιοί εξουδετερώθηκαν. Όλοι τους ανήκαν σε μια ένοπλη συμμορία τα μέλη της οποίας είχαν ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος» γνωστοποίησε η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή της Ρωσίας σε ένα δελτίο τύπου, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο TASS.

Οι τζιχαντιστές μαχητές άνοιξαν πυρ εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας και εκτόξευσαν χειροβομβίδες, καθώς τους είχαν εγκλωβίσει σε μια δασώδη περιοχή έξω από την πόλη Νάλτσικ στο Καμπαρντίνο- Μπαλκάρια (σύνορα με Γεωργία), διευκρινίζεται στο δελτίο τύπου.

Οι ισλαμιστές του Βορείου Καυκάσου είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους στους κόλπους της οργάνωσης Εμιράτο του Καυκάσου. Σήμερα εκφράζουν την υποστήριξή τους το Ισλαμικό Κράτος, που ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούνιο ότι έχει συγκροτήσει ένα τοπικό παρακλάδι του σε αυτήν την περιοχή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM