Η Ρωσία στέλνει κουτάβι στη Γαλλία να αντικαταστήσει την Diesel

Η Ρωσία στέλνει κουτάβι στη Γαλλία να αντικαταστήσει την Diesel Facebook Twitter
0

Η Ρωσία στέλνει ένα κουτάβι στη Γαλλία το οποίο προορίζεται να αντικαταστήσει τον σκύλο της Αστυνομίας που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην περιοχή Σεν Ντενί του Παρισιού.

Η Diesel σκοτώθηκε την Τετάρτη όταν οι αστυνομικοί την έστειλαν για να ελέγξει τη γυναίκα με τα εκρηκτικά που ανατινάχτηκε στη διάρκεια της επιχείρησης. Η είδηση του θανάτου της Diesel έγινε μέχρι και hashtag στα social media, με χιλιάδες χρήστες να ποστάρουν φωτογραφίες υπό το #jesuisunchien θέλοντας έτσι να τιμήσουν όλα τα σκυλιά της αστυνομίας.


Όπως μεταδίδει η Telegraph, το νέο σκυλί, επίσης γερμανικός ποιμενικός και θηλυκό, ακούει στο όνομα Dobryna και είναι δώρο του ρώσου υπουργού Εσωτερικών προς τους γάλλους αστυνομικούς που έχασαν το δικό τους σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τζιχαντιστές.


«Το κουτάβι ονομάζεται Dobrynya. Πήρε το όνομά του από τον ομώνυμο ρώσο ιππότη, ένα σύμβολο δύναμης, καλοσύνης, αξιών και ανιδιοτελούς βοήθειας» έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram η Elena Alekseyeva, εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.

«Θα σταλεί στη Γαλλία σε μια κίνηση συμπαράστασης στους Γάλλους πολίτες και την Αστυνομία που μάχονται εναντίον της τρομοκρατίας» προσθέτει η Alekseyeva.

Этого щенка служебной собаки зовут Добрыня. Его назвали так в честь русского былинного богатыря Добрыни, который является воплощением силы, добра, воинской доблести и бескорыстной помощи. Щенок будет передан Франции в знак солидарности с французским народом и полицией в борьбе с терроризмом. Ce petit chien est le chien de service qui s'appelle Dobrynia. Il a été nommé ainsi a l'honneur du légendaire héros russe Dobrynya, qui est la personnification de la force, de la bonté, de la bravoure et de l'altruisme. Ce chien sera remis à la France en temoignage de la solidarité avec le peuple français ainsi que la police francaise dans le cadre de la lutte contre le terrorisme.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Елена Алексеева (@eialeks) στις

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM
Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM
Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Διεθνή / Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Το περιστατικό με τον λύκο έφερε απειλές θανάτου προς συνονόματους, στοχοποίηση της δημοσιογράφου που κάλυψε την υπόθεση, διαπόμπευση της κοινότητας και προσπάθειες για αλλαγή των νόμων
NEWSROOM