Συγκλονιστικό video από την επίθεση στο Παρίσι

Συγκλονιστικό video από την επίθεση στο Παρίσι Facebook Twitter
0

 

Συγκλονιστικό video από την επίθεση στο Παρίσι Facebook Twitter

Συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση των τρομοκρατών στο Παρίσι βγήκε στη δημοσιότητα με τον τρομοκράτη να πυροβολεί τους ανθρώπους και να τους σκοτώνει εν ψυχρώ μέσα σε εστιατόριο.

 Στο βίντεο που παρουσίασε πρώτη η Daily Mail, φαίνεται και η συγκλονιστική στιγμή που ο τρομοκράτης, ο 26χρονος Σαλάχ Αμπντεσλάμ πιθανόν, σημαδεύει με το όπλο του το κεφάλι μιας γυναίκας που βρίσκεται πεσμένη στο πεζοδρόμιο. Το όπλο παθαίνει όμως εμπλοκή και η γυναίκα καταφέρνει να γλυτώσει.

 

Μια άλλη γυναίκα κρύβεται πίσω από τον πάγκο του καταστήματος ενώ άλλοι προσπαθούν να γλυτώσουν τη ζωή τους τρέχοντας προς το υπόγειο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ