Η συζήτηση ενός πατέρα με τον μικρό γιο του έξω από το Bataclan που συγκινεί

Η συζήτηση ενός πατέρα με τον μικρό γιο του έξω από το Bataclan που συγκινεί Facebook Twitter
2

Το διάλογο ενός Γάλλου άνδρα με τον μικρό γιο του έξω από το Bataclan κατέγραψε ο φακός της κάμερας του «Canal+» και οι αθώες ερωτήσεις του παιδιού σε συνδυασμό με τις απαντήσεις του πατέρα έχουν ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Κατά τη διάρκεια μια τελετής στη μνήμη των θυμάτων από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ένας δημοσιογράφος της εκπομπής «Le Petit Journal» πλησιάζει το μικρό αγόρι και το ρωτά αν καταλαβαίνει γιατί οι εξτρεμιστές σκότωσαν τόσους ανθρώπους στο Παρίσι.

«Ναι, γιατί είναι πολύ, πολύ κακοί. Και πρέπει να προσέχουμε πολύ γιατί θα πρέπει να αλλάξουμε σπίτι» απαντά ο μικρός Brandon. Τότε, όμως, παρεμβαίνει ο πατέρας του, Angel, που κατάγεται από Βιετνάμ αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στη Γαλλία, για να τον καθησυχάσει πως δε θα χρειαστεί να φύγουν από το Παρίσι, γιατί «η Γαλλία είναι το σπίτι μας».

«Ναι, αλλά έχουν όπλα και μπορεί να μας πυροβολήσουν γιατί είναι πολύ, πολύ κακοί μπαμπά» λέει ο Brandon. «Είναι εντάξει. Μπορεί να έχουν όπλα αλλά εμείς έχουμε λουλούδια. Δες όλοι βάζουν λουλούδια. Είναι για να πολεμήσουμε τα όπλα. Είναι για προστασία» του απαντά ο πατέρας του.

 

«Τώρα νιώθω καλύτερα» ακούγεται να λέει στο τέλος ο Brandon.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια