Aσυλο από τη Σερβία είχε ζητήσει ο τρομοκράτης που είχε περάσει από τη Λέρο

Aσυλο από τη Σερβία είχε ζητήσει ο τρομοκράτης που είχε περάσει από τη Λέρο Facebook Twitter
0

Άσυλο από τη Σερβία είχε ζητήσει ο κάτοχος του συριακού διαβατηρίου, το οποίο βρέθηκε κοντά στη σορό ενός εκ των τρομοκρατών στις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας, "ενας από τους υπόπτους για τρομοκρατία, ο Α.Α., που αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος των γαλλικών υπηρεσιών ασφαλείας, είχε καταγραφεί στις 7 Οκτωβρίου φέτος στο μεθοριακό πέρασμα του Πρέσεβο, όπου ζήτησε επισήμως άσυλο".

Το σερβικό υπουργείο σημειώνει επίσης ότι οι έλεγχοι που έγιναν έδειξαν ότι πρόκειται για το πρόσωπο που είχε ταυτοποιηθεί στην Ελλάδα στις 3 Οκτωβρίου στην Ελλάδα.

Το συριακό διαβατήριο, που σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους ενδέχεται να είναι πλαστό, βρέθηκε κοντά στη σορό ενός από τους τρομοκράτες, έξω από το Σταντ ντε Φρανς, μετά την επίθεση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM
Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Διεθνή / Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η τουριστική βιομηχανία και το ταμείο ταξιδιωτικής ασφάλισης θα φροντίσουν για τον επαναπατρισμό και την υποστήριξη των τουριστών που επηρεάζονται
NEWSROOM