Φρικιαστική ανακάλυψη σε διαμέρισμα στη Βαυαρία- Βρέθηκαν τουλάχιστον 7 νεκρά μωρά

Φρικιαστική ανακάλυψη σε διαμέρισμα στη Βαυαρία- Βρέθηκαν τουλάχιστον 7 νεκρά μωρά Facebook Twitter
0

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους μιας μικρής πόλης της Βαυαρίας η είδηση πως η τοπική Αστυνομία ανακάλυψε «πολλά πτώματα βρεφών» μέσα σε ένα διαμέρισμα.

«Περίπου στις 16:00 (τοπική ώρα, 17:00 ώρα Ελλάδας) μια κάτοικος του Βάλενφελς εντόπισε το πτώμα ενός βρέφους και κάλεσε ασθενοφόρο. Οι δυνάμεις της αστυνομίας που εκλήθησαν στο σημείο εντόπισαν σε ένα διαμέρισμα πολλές σορούς βρεφών. Η αστυνομία και η εισαγγελία του Κόμπουργκ εικάζουν ότι υπάρχουν μάλλον επτά νεκρά μωρά» ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, τα πτώματα ανακαλύφθηκαν στο διαμέρισμα μιας 45χρονης γυναίκας που καταζητείται, αν και ακόμη δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για τη δράστη. Η Αστυνομία από την πλευρά της σχολίασε μόνο πως «την αναζητούμε τουλάχιστον ως πιθανή μητέρα των βρεφών».

Όπως έγινε γνωστό, τα πτώματα ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ούτε πόσο καιρό ήταν νεκρά τα βρέφη ούτε τι προκάλεσε το θάνατό τους.

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ιατροδικαστές πρόκειται να ανακοινώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM