Πέθανε ο καρκινοπαθής που είδε σε πρώτη προβολή το νέο Stars Wars

Πέθανε ο καρκινοπαθής που είδε σε πρώτη προβολή το νέο Stars Wars Facebook Twitter
0
Πέθανε ο καρκινοπαθής που είδε σε πρώτη προβολή το νέο Stars Wars Facebook Twitter

Το θάνατο του Daniel Fleetwood, του καρκινοπαθούς φανατικού θαυμαστή του «Star Wars» που την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να δει τη νέα ταινία σε πρώτη προβολή στο σπίτι του ανακοίνωσε σήμερα η σύζυγός μέσω Facebook.

Ο 32χρονος από το Τέξας έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου του συνδετικού ιστού και τον Ιούλιο οι γιατροί του έδιναν μόνο δύο μήνες ζωής. Όντας μεγάλος θαυμαστής των συγκεκριμένων ταινιών επιστημονικής φαντασίας από τα παιδικά του χρόνια, ζήτησε σαν τελευταία επιθυμία να δει το τελευταίο Star Wars.

Πέθανε ο καρκινοπαθής που είδε σε πρώτη προβολή το νέο Stars Wars Facebook Twitter

Μετά από μια τεράστια κινητοποίηση στα social media, το αίτημα έφτασε μέχρι τη Disney που αποφάσισε να του εκπληρώσει την επιθυμία. Ο Daniel τελικά είδε πρώτος το τελευταίο "Star Wars: Το Ξύπνημα της Δύναμης", πριν από την επίσημη πρώτη προβολή της στις αίθουσες, στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ δέχτηκε και τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζ.Τζ.Έιμπραμς.

Η γυναίκα του γνωστοποίησε το θλιβερό γεγονός ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Facebook την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε με τον Daniel, σχολιάζοντας: «Τώρα έχει γίνει ένα με τον Θεό και με τη Δύναμη».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «γάμος της χρονιάς» στη Βρετανία στις 7 Ιουνίου: Ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Ουέστμινστερ παντρεύεται «κοινή θνητή»

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ παντρεύεται «κοινή θνητή»

Ο 33χρονος Χιου Γκρόσβενορ είναι ο πλουσιότερος Βρετανός κάτω των 40 ετών και νονός του πρίγκιπα Άρτσι - Θα είναι καλεσμένος στο γάμο του ο πρίγκιπας Χάρι;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM
Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Διεθνή / Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας, μετά από μία προεκλογική περίοδο κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 υποψήφιοι βουλευτές
NEWSROOM