Απίστευτες καταγγελίες για το προσωπικό ασφαλείας στο αεροδρόμιο απ' όπου ξεκίνησε το μοιραίο Airbus

Απίστευτες καταγγελίες για το προσωπικό ασφαλείας στο αεροδρόμιο απ' όπου ξεκίνησε το μοιραίο Airbus Facebook Twitter
0

Τις απίστευτες συνθήκες λειτουργίας του Σαρμ Ελ Σέιχ, από όπου ξεκίνησε και το μοιραίο Airbus που συνετρίβη πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά το περασμένο Σάββατο παρασύροντας στο θάνατο 224 ανθρώπους, κατήγγειλαν Βρετανοί τουρίστες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο πριν λίγο καιρό, ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν το αεροσκάφος να εξερράγη από βόμβα που πέρασε κρυφά επιβάτης. 

Οι Βρετανοί, που είχαν επισκεφθεί την Αίγυπτο κατά τη διάρκεια ταξιδιού αναψυχής, αποκαλύπτουν εξωφρενικά πράγματα σχετικά με τη συμπεριφορά των υπαλλήλων του αεροδρομίου κι ειδικότερα για το προσωπικό ασφαλείας, χαρακτηρίζοντας τις συνθήκες ως τις «χειρότερες που έχουν συναντήσει ποτέ».

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι εργαζόμενοι που ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια του αεροδρομίου, έπαιζαν Candy Crush στα κινητά τους, έτρωγαν, κάπνιζαν ή ενίοτε μέχρι που κοιμούνταν κι όλα αυτά εν ώρα εργασίας!

«Έπαθα σοκ από την έλλειψη ασφάλειας του αεροδρομίου, το πρόσωπο που εργαζόταν στο μηχάνημα ελέγχου των αποσκευών έπαιζε Candy Crush στο κινητό του» δήλωσε στο Sky News η Βρετανή Verna McKeich, που βρέθηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ μαζί με τον σύζυγό της, μερικές ημέρες πριν το αεροπορικό δυστύχημα.

«Η οικογένειά μου και εγώ επιστρέψαμε στη Βρετανία, μόλις 24 ώρες πριν την μοιραία συντριβή. Εντυπωσιάστηκα από το πόσο χαλαρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας, άθελά μας περάσαμε με πολλά μπουκάλια νερό στις χειραποσκευές μας. Οι δύο εργαζόμενοι που ήταν υπεύθυνοι για τον σωματικό έλεγχο των επιβατών, μου έγνεψαν ενώ έδειχναν να ενδιαφέρονται περισσότερο για να καπνίσουν το τσιγάρο τους και για να φάνε το βραδινό τους. Μόλις και μετά βίας μας πρόσεξαν» ανέφερε στην Daily Mail ένας άλλος τουρίστας, Nat McKenzie, που αναχώρησε από το ίδιο αεροδρόμιο, μόλις 24 ώρες πριν το δυστύχημα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM