Οι μαχητές του ISIS ξυρίζονται για να διαφύγουν ως γυναίκες από τη Συρία

Οι μαχητές του ISIS ξυρίζονται για να διαφύγουν ως γυναίκες από τη Συρία Facebook Twitter
4

Οι μαχητές του ISIS φέρονται να ξυρίζουν τα γένια τους και να ντύνονται με γυναικεία ρούχα προκειμένου να εγκαταλείψουν τη Συρία, στον απόηχο των ρωσικών επιδρομών.


Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κοντά στο Χαλέπι την περασμένη εβδομάδα δείχνουν πεταμένα μαλλιά και γένια μαζί με πακέτα από ξυραφάκια.


Για να διασχίσουν τα σύνορα με την Τουρκία απαρατήρητοι, οι τζιχαντιστές του ISIS ξυρίζονται και φορούν νικάμπ, το πέπλο που καλύπτει τα πρόσωπα των μουσουλμάνων γυναικών, αναφέρει η Daily Mail.

 


Η φυγή των τζιχαντιστών έρχεται, μετά το θάνατο 40 μελών της ομάδας που σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή στη Συρία την Κυριακή.


Οι εικόνες μοιράστηκαν στο Twitter από την δημοσιογράφο της εφημερίδας Sunday Times, Hala Jaber.

Η Jaber δημοσίευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα: «Η φωτογραφία δείχνει τα ξυρισμένα γένια των ανταρτών που φεύγουν από τη Συρία»


Οι εικόνες μοιράστηκαν από εκατοντάδες χρήστες του Twitter.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Για πρωτη φορα στην τρισαθλια σκατοζωη τους,αυτα τα τρισαθλια κτηνη ξυριστηκαν.Και τωρα ντυνονται...γυναικες,μονο και μονο για να σωσουν τα τομαρια τους,απο την οργη των Ρωσων.Και σε ταινια του Χολλιγουντ να το βλεπαμε αυτο,δεν θα το πιστευαμε...
α) Φαινεται οι Ρωσοι κανουν καλη δουλεια και μακαρι να τη συνεχισουν.β) Επιτελους πρεπει να απαλλαγουμε απο αυτη τη χολερα και να γινει οτι χρειαζεται ωστε να μη μπορουν να ξεφυγουν σα γυναικες αυτοι που μισουν οτι εχει σχεση με τη γυναικα.