O γαμπρός δεν ήρθε και η πεθερά φώναξε στη δεξίωση τους άστεγους

O γαμπρός δεν ήρθε και η πεθερά φώναξε στη δεξίωση τους άστεγους Facebook Twitter
5

Όταν ο γαμπρός ακύρωσε το γάμο λίγες ημέρες πριν από την τέλεση του, η πεθερά ανέλαβε δράση για να ξεπεράσει, με τον πιο ανθρώπινο τρόπο, τη δύσκολη κατάσταση.

Συνέβη στο Σακραμέντο όπου η Κάρι Ντουέιν, μητέρα της νύφης, αποφάσισε, καθώς είχαν γίνει όλες οι παραγγελίες για ετοιμασίες για τον γάμο που ακύρωσε ο μετανιωμένος γαμπρός, να φωνάξει στη δεξίωση 120 άστεγους της πόλης.

O γαμπρός δεν ήρθε και η πεθερά φώναξε στη δεξίωση τους άστεγους Facebook Twitter
Η νύφη και ο παραλίγο γαμπρός

Αυτοί ήταν που απόλαυσαν το γεύμα των 35 χιλιάδων δολαρίων σε κέντρο δεξιώσεων του Σακραμέντο παρέα με την πεθερά η οποία δήλωσε:

 «Όταν μάθαμε πως ακυρώθηκε ο γάμος, φυσικά και στεναχωρηθήκαμε. Όμως είχαμε ήδη πληρώσει το ποσό για το δείπνο και σκεφτήκαμε πως η περίσταση ήταν ιδανική προκειμένου με τη σειρά μας να δώσουμε κάτι πίσω στην κοινότητα μας».

O γαμπρός δεν ήρθε και η πεθερά φώναξε στη δεξίωση τους άστεγους Facebook Twitter

Η 27χρονη νύφη, σε κακή κατάσταση συμφώνησε με την κίνηση της μητέρας της, δεν μπόρεσε όμως να παραβρεθεί. «Αν περισσέψουν μερικά μεζεδάκια, θα τα τυλίξω και θα της τα πάω σπίτι, να τα δοκιμάσει όταν νιώσει καλύτερα», είπε η Κάρι.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM