Αυτά τα δίδυμα αδέλφια είναι οι πιθανότεροι ύποπτοι για το μακελειό στην Άγκυρα

Αυτά τα δίδυμα αδέλφια είναι οι πιθανότεροι ύποπτοι για το μακελειό στην Άγκυρα Facebook Twitter
0
Αυτά τα δίδυμα αδέλφια είναι οι πιθανότεροι ύποπτοι για το μακελειό στην Άγκυρα Facebook Twitter

Δίδυμα αδέλφια είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ως τώρα στα χέρια της η τουρκική αστυνομία, οι δράστες της πολύνεκρης επίθεσης αυτοκτονίας  το περασμένο Σάββατο στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Radikal ο Ömer Deniz Dündar και ο δίδυμος αδελφός του Μαχμούτ φέρεται να ανακρίθηκαν πέρυσι με την κατηγορία των σχέσεων με την Αλ Κάιντα, ωστόσο η έρευνα που ξεκίνησε από το γραφείο του εισαγγελέα  στη νοτιοανατολική επαρχία του Adıyaman έκλεισε.

Μάλιστα η ανάκριση δεν προχώρησε παρότι ο πατέρας των δίδυμων Mehmet Dündar, είπε στην αστυνομία ότι οι γιοί του  είχαν πάει στη Συρία για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος μένοντας εκεί δύο μήνες, πριν επιστρέψουν στο Adıyaman. 

Το κατηγορητήριο αναφέρει επίσης ότι οι ύποπτοι για τη βομβιστική επίθεση είχε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Σαλίχ Κουτσουκτάς, έναν από τους 19 υπόπτους, που υπήρχαν στον φάκελο του ανακριτή που έκλεισε. Οι έρευνες για την επίθεση στην Αγκυρα βρίσκονται από σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι από τις θανατηφόρες εκρήξεις στην Άγκυρα έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 100 άμαχοι και τραυματίστηκαν εκατοντάδες άλλοι. Η πόλη Adıyaman πασίγνωστη στην Τουρκία ως "κοιτίδα" του ριζοσπαστισμού μεταξύ των φτωχών νέοων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ