Πέταξαν μωρό 6 μηνών από παράθυρο στη Νέα Υόρκη

Πέταξαν μωρό 6 μηνών από παράθυρο στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρό το μωρό
4

Νεκρό είναι ένα μωρό έξι μηνών όταν όπως όλα δείχνουν, η μητέρα του το πέταξε από το παράθυρο του διαμερίσματος που βρίσκεται στον 6ο όροφο, στο Μπρονξ.

Αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η 27χρονη μητέρα του κοριτσιού, φώναζε την Τετάρτη από το διαμέρισμα 6D όπου ζούσε ότι «θα πετάξει το μωρό».  Μάλιστα η γυναίκα ήταν σε έξαλλη κατάσταση, γυμνή, ενώ είχε βάλει τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της να σχηματίζουν μια γραμμή στο πάτωμα.  

Πέταξαν μωρό 6 μηνών από παράθυρο στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
Η 27χρονη μητέρα Tenisha N. Fearon

Οι γείτονες σοκαρισμένοι κάλεσαν την αστυνομία στις 2 μ.μ., οι οποία όμως όταν έφθασε στο σημείο, βρήκε το μωρό να κείτεται αναίσθητο στο πεζοδρόμιο στην λεωφόρο Τάιμπαουτ στο Μπρονξ.

Το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για το τρίτο τέτοιο περιστατικό μέσα σε τρεις μήνες.  

 

Η 27χρονη μητέρα τέθηκε υπό κράτηση αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος της.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM
Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Διεθνή / Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Αυτή είναι «η πρώτη σχεδιαζόμενη επίθεση εναντίον των Ολυμπιακών Αγώνων (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου) που αποτράπηκε» από τις γαλλικές αρχές και η τρίτη συνολικά από τις αρχές του έτους
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το πιο σοβαρό πράγμα στο κόσμο, το πιο θεμελιώδες για την κοινωνία, για τον κόσμο, για το μέλλον μας, για τον πλανήτη μας, για όλα... είναι η γέννηση του παιδιού και το μεγάλωμά του ... και αυτό το πιο σημαντικό, το πιο ζωτικό, το πιο ευαίσθητο, αφήνεται στα χέρια κάθε του κάθε ψυχοπαθή γονιού, στη τύχη του, σε όποιον αποφασίσει ότι ναι, θέλει ένα παιδί και θα το κανει. Και δεν υπάρχει κανείς που να τον ελέγξει ποτέ για το πως θα χειριστεί το πιο ιερό πράγμα στο κόσμο... ΜΙΑ ΖΩΗ.
Δεν έχεις άδικο αλλά έχουν προβεί σε τέτοιες ενέργειες γυναίκες που πριν την γέννηση του παιδιού δεν αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα αλλά εμφάνισαν επιλόχειο κατάθλιψη μετά την γέννα. Εκείνη την περίοδο οι ορμόνες τρελαίνονται και είναι αρκετές οι γυναίκες που πέφτουν σε κατάθλιψη ή που φτάνουν στο σημείο να θέλουν να κάνουν κακό στον εαυτό τους ή στο μωρό. Δεν ξέρω τι συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά είναι άδικο να τις βαφτίζουμε όλες "ψυχασθενείς που κάνουν παιδί με το έτσι θέλω". Το σίγουρο είναι οτι πρόκειται για τραγικό γεγονός και η μητερα οταν αρχίζει να μη νιώθει καλά και να αντιμετωπίζει έντονες εναλλαγές συναισθημάτων θα πρέπει να ζητήσει βοήθεια.