ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εταιρεία δίνει 7,5 χιλιάδες δολ. επιδότηση στους εργαζόμενους για να κάνουν διακοπές

Εταιρεία δίνει 7,5 χιλιάδες δολ. επιδότηση στους εργαζόμενους για να κάνουν διακοπές Facebook Twitter
0

Μια εργοδότης που αυτοχαρακτηρίζεται ως  εργασιομανής, η Jeanette Ράσελ επιβάλλει στους εργαζομένους στην εταιρεία της τις διακοπές δίνοντας τους μάλιστα και μια πολύ σοβαρή «επιδότηση» ώστε να τις πραγματοποιήσουν.

Η Jeanette Russell επιβάλλει επίσης στους υφισταμένους της που φεύγουν διακοπές να αποσυνδέουν το μέιλ τους και να αφήνουν στη δουλειά την μπαταρία του υπολογιστή τους ώστε να είναι σίγουρη ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσουν.

"Όταν λέμε« ισορροπία εργασίας-ζωής, «αυτή είναι η απόδειξη μας ότι το εννοούμε», δήλωσε η Ράσελ, που διευθύνει την FullContact, μια εταιρεία λογισμικού που βοηθά τις επιχειρήσεις να οργανώνουν τις πληροφορίες με το συγχρονισμό των υπολογιστών τους.

Το επίδομα που χορηγεί η εταιρεία στους εργαζόμενους για τις διακοπές τους είναι 7,5 χιλιάδες ευρώ για να τα ξοδέψουν με τον όρο να μην έχουν καμία επαφή με την ίδια την εταιρεία. Αν οι εργαζόμενοι παραβούν τις εντολές τότε είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν το ποσό.

Στη Silicon Valley, όπου οι εταιρείες τεχνολογίας ζητάνε από τα στελέχη τους σ εμια ιδιαίτερα  σφιχτή αγορά εργασίας, το δέλεαρ για να τους πείσουν είναι συνήθως «διακοπές χωρίς όρια» και «πληρωμένες διακοπές."

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ