Σε αυτήν την εταιρία όλοι θα ήθελαν να δουλέψουν

Σε αυτήν την εταιρία όλοι θα ήθελαν να δουλέψουν Facebook Twitter
3

Το Great Place to Work®, κατόπιν εκτεταμένης ετήσιας έρευνας, παγκοσμίως, όσον αφορά στο εργασιακό περιβάλλον, ανακοίνωσε τις 25 πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες ξεχωρίζουν το 2015 για το εργασιακό τους περιβάλλον (World's Best Multinational Workplaces). Πρόκειται για την 5η ετήσια διεθνή λίστα World's Best Multinational Workplaces.

Η Google κατατάσσεται πρώτη, ακολουθούμενη από τη SAS Institute και την W.L. Gore, οι οποίες συνθέτουν την πρώτη τριάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τρεις από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύτηκαν (Microsoft, MARS και Novo Nordisk), το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα, καθώς διακρίθηκαν και στη χώρα μας για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Οι 14 από τις 25 πολυεθνικές έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ, οι 9 στην Ευρώπη, μία στον Καναδά και μία στη Ν. Αμερική. Η λίστα με τις καλύτερες πολυεθνικές «World's Best Multinational Workplaces» στηρίζεται στα δεδομένα της έρευνας Best Workplaces που έγινε για τις επιμέρους εθνικές λίστες που συντάσσει το Great Place to Work®.

Η λίστα των 25 World's Best Multinational Workplaces για το 2015.

1. Google

2. SAS Institute

3. W. L. Gore & Associates

4. NetApp

5. Telefónica

6. EMC 

7. Microsoft

8. BBVA

9. Monsanto

10. American Express

11. Marriott

12. Belcorp

13. Scotiabank

14. Autodesk

15. Cisco

16. Atento

17. Diageo

18. Accor

19. Hyatt

20. Mars

21. Cadence

22. Hilti

23. EY

24. H&M

25. Novo Nordisk

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM