Όλιβερ Στόουν: Ο Ομπάμα έχει κάνει την κατάσταση χειρότερη από τον Μπους

Όλιβερ Στόουν: Ο Ομπάμα έχει κάνει την κατάσταση χειρότερη από τον Μπους Facebook Twitter
3

Δεν χαρίστηκε ούτε στον πρώην ούτε στον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ ο Όλιβερ Στόουν σε συνέντευξη που έδωσε επισκεπτόμενος τη Μαγιόρκα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου & ΜΜΕ.

Ο διάσημος σκηνοθέτης είπε για τον Τζορτζ Μπους ότι πόλωσε τον κόσμο και τον γέμισε με όπλα ενώ για τον Ομπάμα τόνισε ότι δεν είχε τα προσόντα  για να πάρει το Νόμπελ Ειρήνης, σημειώνοντας ότι "έχει κάνει χειρότερη την κατάσταση που βρήκε από τον Μπους αφού οι τρομοκρατικές ομάδες έχουν εξαπλωθεί σε όλες τις χώρες"."Είναι ο υποκινητής της αυτοκρατορίας, θα περίμενα να το δώσουν σε κάποιον που το άξιζε", τόνισε ο Στόουν που είχε κι άλλα βέλη για τον νύν Πρόεδρο λέγοντάς ότι τώρα διώκονται περισσότεροι δημοσιογράφοι και πως «χρησιμοποίησε νόμους για την κατασκοπεία από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να κατασκοπεύσει ανθρώπους και να καταστρέψει τις ζωές τους, ενώ έχει βομβαρδίσει επτά μουσουλμανικές χώρες".  Βέλη είχε όμως και για τον πρώην Πρωθυπουργός της Ισπανίας Αθνάρ, χαρακτηρίζοντας τον «λακέ και σκυλάκι του Μπούς».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η El Mundo κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι μποϊκοτάρισε την ταινία του για τον Φιντέλ Κάστρο, λέγοντας ότι δεν είχε την υποστήριξη από «τα μεγάλα αφεντικά". Για τη νέα ταινία του για τον Έντουαρντ Σνόουντεν δεν θέλησε να πει πολλά, τόνισε όμως ότι για να την φτιάξει "έπρεπε να καταφύγω σε ανεξάρτητους διανομείς και στους ευρωπαίους".

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του για τις ταινίες που έχει κάνει όπως το "Platoon" ως "θεατρικός συγγραφέας στην Ιστορία", σημειώνοντας ότι δεν έκανε μια ταινία για το Βιετνάμ επειδή είναι το Βιετνάμ αλλά επειδή υπάρχει μια μεγάλη ιστορία.  

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
ταινιάρα και είχε δίκιο ο υπερόπτης Κόπολα, μαζί με το θρυλικό Platoon να προσθέσω και το Full Metal Jacket για το οποίο δεν ξέρω αν είπε - και δεν χρειάζεται κιόλας να πει - τίποτα ο Κιούμπρικ.