ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ζωολογικός κήπος καλεί τους θεατές να δουν από κοντά τη νεκροτομή ενός λιονταριού

Ζωολογικός κήπος καλεί τους θεατές να δουν από κοντά τη νεκροτομή ενός λιονταριού Facebook Twitter
Ένα από τα λιοντάρια που φιλοξενούνται στο ζωολογικό κήπο του Όντενσε της Δανίας.
1

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τη νεκροτομή ενός λιονταριού έδωσε στους επισκέπτες του ο ζωολογικός κήπος του Όντενσε της Δανίας, συμπεριλαμβανομένων και μικρών παιδιών.

Το νεκρό λιοντάρι, το οποίο βρίσκεται στα ψυγεία του πάρκου εδώ και εννέα μήνες, είχε υποβληθεί σε ευθανασία επειδή είχαν πάρα πολλά λιοντάρια και οι υπεύθυνοι δεν έβρισκαν κανένα άλλο πάρκο για να το φιλοξενήσει.

«Θα του κάνουμε ανατομή επειδή πιστεύουμε ότι αυτό έχει εκπαιδευτική αξία» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας φύλακας, ο Μίχαελ Βάλμπεργκ Σόρενσεν με το «θέαμα» να έχει προγραμματιστεί επίτηδες για τις 15 Οκτωβρίου, ημέρα που τα σχολεία είναι κλειστά για διακοπές.

Ζωολογικός κήπος καλεί τους θεατές να δουν από κοντά τη νεκροτομή ενός λιονταριού Facebook Twitter
Το Φεβρουάριο του 2014 κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης, όταν σκότωσε τον Μάριους, μια νεαρή καμηλοπάρδαλη. Το ζώο τεμαχίστηκε μπροστά στα μάτια των επισκεπτών και το κρέας του δόθηκε ως τροφή στα λιοντάρια. Ενώ ο επιστημονικός διευθυντής του ζωολογικού κήπου δέχτηκε απειλές για τη ζωή του, η κυριότερη οργάνωση για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων χαιρέτισε τη δουλειά που γίνεται στο πάρκο.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο ζωολογικός κήπος σκοτώνει και ανατέμνει ένα λιοντάρι. Στο παρελθόν δεν υπήρξαν αντιδράσεις, αντιθέτως οι επισκέπτες έδειξαν «μεγάλο ενδιαφέρον (...) να δουν ένα λιοντάρι από τόσο κοντά», πρόσθεσε ο Σόρενσεν. «Μολονότι είμαστε σε επαφή με ένα σωρό άλλους ζωολογικούς κήπους και προσπαθούμε να βρούμε (στα λιοντάρια) ένα νέο σπίτι, το συμπέρασμα είναι ότι έχουμε υπερβολικά πολλά λιοντάρια», κατέληξε.

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Το συμπερασμα ειναι οτι γουσταρετε τρελα τα κερδη που κανετε με αυτα τα events...Ποτε θα καταλαβουν ολοι οτι οι ζωολογικοι κηποι δεν εξυπηρετουν κανεναν σκοπο,εκτος της ματαιοδοξιας των ανθρωπων?...ΠΟΤΕ?????