Τίποτα δεν πάει καλά σε αυτή την άσκηση των Αμερικανών πεζοναυτών

Τίποτα δεν πάει καλά σε αυτή την άσκηση των Αμερικανών πεζοναυτών Facebook Twitter
1

Οι Αμερικανοί πεζοναύτες θεωρούνται ως οι καλύτερα εκπαιδευμένοι στρατιώτες του κόσμου. Σε μια άσκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, τίποτα δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο. Όπως φάινεται στο video που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η Newcastle Chronicle ο ένας πεζοναύτης πετάει τη βόμβα καπνού πάνω στον τοίχο με αποτέλεσμα να αναπηδήσει μπροστά στα πόδια του ενώ ο άλλος σκοντάφτει και πέφτει την ώρα που επιχειρεί να κάνει έφοδο στο δωμάτιο.


Η εφημερίδα αναφέρει ότι πρόκειται για κοινή άσκηση των Αμερικανών πεζοναυτών με το Βασιλικό Ναυτικό, η οποία θα διαρκέσει μία εβδομάδα. Απλώς εύχεται στο χρόνο που απομένει όλα να πάνε καλύτερα από αυτό που μόλις είδαμε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είστε κακοπροαίρετοι. Αρχικά, η βόμβα έκανε επίτηδες γκελ πάνω στον τοίχο, ήταν προμελετημένο. Επίσης, ο πρώτος δε σκόνταψε, έγινε γέφυρα για τους υπόλοιπους.