Όχι άλλα ψέμματα-Διαδήλωση έξω από τη VW με τον... Πινόκιο

Όχι άλλα ψέμματα-Διαδήλωση έξω από τη VW με τον... Πινόκιο Facebook Twitter
0

Ακτιβιστές της Greenpeace συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της Volkswagen στο Wolfsburg προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το σκάνδαλο που ξέσπασε με το κρυφό λογισμικό που έδειχνε μέχρι και 40% λιγότερους από τους πραγματικά εκπεμπόμενους ρύπους στα ντιζελοκίνητα οχήματα της εταιρείας.

Η αποκάλυψη των αμερικανικών αρχών που κλόνισε τον γερμανικό κολοσσό δεν περιορίστηκε τελικά στις ΗΠΑ. Η VWπαραδέχτηκε ότι το λογισμικό είχε τοποθετηθεί και σε μια ποικιλία μοντέλων στην Ευρώπη. Η Wolkswagen φέρεται να έχει βάλει ήδη στην «άκρη» περίπου 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις και απαιτήσεις κρατών και καταναλωτών λόγω του σκανδάλου. Οι ειδικοί εκτιμούν όμως ότι το σκάνδαλο θα κοστίσει στους Γερμανούς 18 δισεκ. μόνο στις ΗΠΑ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΥ: Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ από πού προήλθε η Covid-19

Διεθνή / ΠΟΥ: Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ από πού προήλθε η Covid-19

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν έχει καταφέρει να πάρει τα απαραίτητα δεδομένα για να αξιολογήσει αν η COVID-19 ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακού ατυχήματος, παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις προς την κινεζική κυβέρνηση
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί να κόψει τα κονδύλια της Νέας Υόρκης στον «κομμουνιστή» Ζοχράν Μαμντάνι

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί να κόψει τα κονδύλια της Νέας Υόρκης στον «κομμουνιστή» Ζοχράν Μαμντάνι

O Ζοχράν Μαμντάνι αρνήθηκε ότι είναι κομμουνιστής, όπως τον κατηγόρησε ο Τραμπ, αλλά επανέλαβε τη δέσμευσή του να αυξήσει τους φόρους στους πλουσιότερους κατοίκους της Νέας Υόρκης
LIFO NEWSROOM