Η Πρόεδρος της Κροατίας κάλεσε σε ετοιμότητα το στρατό για τους πρόσφυγες

Η Πρόεδρος της Κροατίας κάλεσε σε ετοιμότητα το στρατό για τους πρόσφυγες Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
1

Σε ετοιμότητα για την περίπτωση που θα χρειαστεί να επέμβει για να προστατεύσει τα σύνορα της χώρας, κάλεσε τον στρατό η Πρόεδρος της Κροατίας, καθώς εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες ξέφυγαν από τον έλεγχο της αστυνομίας.

 «Η πρόεδρος της Κροατίας συναντήθηκε με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου στρατού και απαίτησε υψηλό επίπεδο συναγερμού, ώστε ο στρατός να είναι έτοιμος, εάν χρειαστεί, να υπερασπίσει τα εθνικά σύνορα από την παράνομη μετανάστευση», μετέδωσε το κροατικό πρακτορείο Hina.

Από χθες Τετάρτη έχουν εισέλθει στη χώρα περισσότεροι από 7 χιλιάδες άνθρωποι μετά την απόφαση της Ουγγαρίας να «σφραγίσει» τα σύνορά της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ