Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη

Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
14

Η Petra Lazlo του καναλιού N1TV που όπως μεταδίδεται, ανήκει στο ακροδεξιό κίνημα Jobbik με πολιτική κατά των μεταναστών και προσφύγων, έγινε την Τρίτη το βράδυ το πιο μισητό πρόσωπο του διαδικτύου.

Τα βίντεο που την δείχνουν να βάζει τρικλοποδιά σε έναν άντρα που τρέχει έχοντας στην αγκαλιά του το μικρό παιδί του, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και μεταδόθηκαν από όλα τα μέσα του πλανήτη.

Το Reuters κατέγραψε τις εικόνες της ντροπής καρέ - καρέ.

Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
Marko Djurica/ Reuters
Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RSF ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΟΥΔΑΝ

Διεθνή / Σουδάν: Έρευνα συνδέει ηγέτες της RSF με ακίνητα αξίας 20,7 εκατ. ευρώ στο Ντουμπάι

Η έκθεση αναφέρει ότι το Ντουμπάι λειτουργεί ως ασφαλές καταφύγιο για περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με την RSF, ενώ η οργάνωση κατηγορείται για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου
THE LIFO TEAM
Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Διεθνή / Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - Φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Οι εισαγγελικές αρχές στη Γερμανία ερευνούν την υπόθεση και αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια θανάτου
THE LIFO TEAM
ΙΝΔΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΔΕΛΦΗ

Διεθνή / Ινδία: Άνδρας μετέφερε τον σκελετό της αδελφής του σε τράπεζα για να αποδείξει τον θάνατό της

Προσοχή σκληρές εικόνες - Ο άνδρας εξήγησε ότι απογοητεύτηκε από τη γραφειοκρατία και έτσι έφτασε στο σημείο να μεταφέρει τα οστά, για να αποδείξει ότι η αδελφή του είχε πεθάνει
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΔΙΟΡΙΑ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Λήγει η διορία στον Τραμπ για έγκριση από το Κογκρέσο για τον πόλεμο στο Ιράν: Τι θέλει να «εκμεταλλευτεί»

Ο πόλεμος με το Ιράν ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου και ο Τραμπ ενημέρωσε σχετικά το Κογκρέσο δύο ημέρες αργότερα, όταν και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις 60 ημέρες - Η Τεχεράνη προειδοποιεί με «επώδυνη» απάντηση σε τυχόν νέα αμερικανικά πλήγματα
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Petra...ονομα και πραγμα! 'Η μαλλον ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ,με πετρινη καρδια και πετρες στο κεφαλι! Δεν πρεπει ομως να παραβλεψουμε και το υπολοιπο σκηνικο το οποιο ειναι επισης λαθος! Αυτα που βλεπουμε...και αυτα που δεν βλεπουμε.
Οταν την είδα να βάζει τρικλοποδιά στον ανθρωπο που ετρεχε με το παιδί του έμεινα παγωτό. Δεν ξερω τι μπορω να σχολιασω παραπανω...Παλι καποιοι αρχισανε τα--> Μόνο υπανθρώπους έχει η Ευρώπη,ποσο κακοι είμαστε πόσο πίσω κτλ.και αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Η Ευρώπη είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο σε αυτό τον κοσμο που ζουμε, από κράτη της Ασίας οπου η γυναίκα είναι κατώτερη από αμοιβάδα και υπάρχουν καθημερινά αμέτρητοι βιασμοί, ξυλοδαρμοί και λοιπες ενεργειες που αποτελουν εγκληματα κατα της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και της ανθρωπότητας. Σταματήστε λοιπόν να μεμψιμοιρείτε και να κλαίγεστε. Εμείς μια χαρά είμαστε. Πραγματικά προβλήματα έχουνε οι λαοι στην υποσαχάρια Αφρική και σε χώρες της Ασίας οπου αντιμετωπίζουνε καθημερινά έναν εφιάλτη. Γι αυτο εστιαστε στο πραγματικό πρόβλημα και πως μπορουμε να το λύσουμε.
δυστυχως πρεπει να σας ενημερωσω οτι θεια δικη δεν υπαρχει οπως και το καρμα ειναι αμφιβολο αν υπαρχει επομενως η εν λογω κυρια δεν θα παθει τιποτα εκτος αν καποιος που υπαρχει κανει κατι γι αυτο.
Για όσους εύλογα ρωτούν τι έγινε με την εν λόγω "κυρία" (δεν θέλω να την αποκαλέσω "ζώον" γιατί σίγουρα θα αδικήσω κατάφορα τα ζώα), πολύ ορθά ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΧΘΕΣ από το κανάλι που εργαζόταν και βέβαια νομίζω είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να πάθει, καθώς αν ήμουν εισαγγελέας στην Ουγγαρία, σίγουρα θα την καλούσα αυτεπάγγελτα για "απόπειρα προξένησης σωματικών βλαβών".
Το ζητούμενο είναι αν η εικονολήπτρια είχε τίποτα επιπτώσεις για αυτη την αισχρη πραξη... Της εκανε κατι το κανάλι στο οποίο δουλευει ή ακόμα συνεχίζει??? Παρακαλώ Lifo ενημερωσε μας.
Και είχε κλωτσήσει κι ένα άλλο παιδί νωρίτερα. Μη σοκάρεστε. Η αγαπημένη μας ήπειρος (υφήλιος κτλ) είναι γεμάτη από υπανθρώπους που ευχαριστιούνται απ'τον ανθρώπινο πόνο και βεβαίως θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από άλλους διότι γεννήθηκαν εδώ κι όχι παραπέρα. Δεν αξίζει καν να βρίσεις.
Από ποιον; Πες στο Θεό σου να αναθεωρήσει το πώς "δοκιμάζει τους ανθρώπους", πνίγοντας αθώα παιδάκια στη θάλασσα και αφήνοντας το ΙΚ να αποκεφαλίζει ανενόχλητο αθώους ανθρώπους.
Ειναι μια εκφραση απλα, εσυ αν θες πες το καρμα.Και για αυτα τα παιδακια που πνιγονται δεν φταιει ο θεος (αν υπαρχει) φταινε ανθρωποι.Οποτε ασε το τουπε και μην ανοιγεις μεγαλη φιλοσοφικη κουβεντα ενω δεν υπαρχει λογος.
δεν ξερω και εμένα αν θα λογοκριθεί η όχι πάντως μεγάλη καριόλα η εικονολήπτρια και ενώ φαίνεται ο αστυνομικός να τους πιάνει για τα μάτια του κόσμου και μετά να τους αφήνει