Σεισμός

Μακελειό στη Βιρτζίνια: Νεκροί δύο δημοσιογράφοι μπροστά στην κάμερα

Μακελειό στη Βιρτζίνια: Νεκροί δύο δημοσιογράφοι μπροστά στην κάμερα Facebook Twitter
1

Έναν ένοπλο άνδρα αναζητούν οι αρχές στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος άνοιξε πυρ σε συνεργείο του καναλιού WDBJ, που εκείνη την ώρα ήταν ζωντανά στον αέρα των ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκροί είναι η δημοσιογράφος Alison Parker και ο κάμεραμαν Adam Ward, ενώ ένα ακόμη άτομο έχει τραυματιστεί.

Μακελειό στη Βιρτζίνια: Νεκροί δύο δημοσιογράφοι μπροστά στην κάμερα Facebook Twitter

Το περιστατικό συνέβη στις 6.45 πμ (τοπική ώρα) όταν μια δημοσιογράφος του καναλιού έπαιρνε συνέντευξη από μία γυναίκα κοντά στο Bridgewater Plaza.


Ξαφνικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ακούστηκαν περίπου οκτώ πυροβολισμοί και κραυγές, ενώ η κάμερα έπεσε στο πάτωμα. Ένα άτομο ντυμένο στα μαύρα φαίνεται να στέκεται κοντά κρατώντας όπλο στο ένα χέρι.

Μακελειό στη Βιρτζίνια: Νεκροί δύο δημοσιογράφοι μπροστά στην κάμερα Facebook Twitter

 

"Διαπιστώσαμε με τη βοήθεια της αστυνομίας και δικών μας εργαζομένων ότι η 'Αλισον και ο 'Ανταμ πέθαναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06.45' (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυρά", δήλωσε ο Τζέφρι Μαρκς στο CNN.


"Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ύποπτος ή ο δολοφόνος", πρόσθεσε αναφέροντας ότι νωρίτερα είχε συνομιλήσει με την αστυνομία της κομητείας Φράνκλιν.


Η 'Αλισον Πάρκερ είχε αποφασίσει να γιορτάσει την τελευταία ημέρα της πρωινής αυτής εκπομπής, σύμφωνα με τον εργοδότη της. "Η 'Αλισον είχε φέρει μπαλόνια. Ήταν η τελευταία της πρωινή εκπομπή και το γιορτάζαμε", σύμφωνα με τον εργοδότη της.


Περίπου 30 με 40 αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον δράστη. 

1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια