Το Prison Break επιστρέφει!

Το Prison Break επιστρέφει! Facebook Twitter
1

Την προβολή 10 νέων επεισοδίων στη σειρά Prison Break ανακοίνωσε το τηλεοπτικό κανάλι Fox, με τον πρόεδρό του Gary Newman να καθησυχάζει εμμέσως πλην σαφώς τους φαν της σειράς και του πρωταγωνιστή Wentworth Miller, που απογοητεύτηκαν από το θάνατό του στο τελευταίο επεισόδιο.

"Ο σεναριογράφος Paul Scheuring θα βρει τρόπο να επαναφέρει έναν ήρωα, που μέχρι στιγμής θεωρείται νεκρός. Δεν νομίζω ότι θα αγνοήσει τελείως τι είχε γίνει σε αυτό το επεισόδιο, ωστόσο θα έχει μια καλή εξήγηση για το πώς οι ήρωες θα επιστρέψουν" δήλωσε ο Newman.

H Dana Walden, έτερη πρόεδρος του Fox, έκανε λόγο ουσιαστικά για ένα sequel της σειράς. "Η νέα σεζόν βλέπει τους χαρακτήρες αρκετά χρόνια αργότερα από εκεί που τους αφήσαμε στον τελευταίο κύκλο. Τα αδέρφια θα επιστρέψουν. Κάποιοι αγαπημένοι ήρωες θα επιστρέψουν. Δε νομίζω ο σεναριογράφος να ξέρει που ακριβώς θα το πάει τελικά, αλλά σίγουρα θα επαναφέρει τα ερωτηματικά που έμειναν από το τέλος της σειράς. Οι θεατές θα χαρούν πολύ να δουν τους ήρωες να ξανασμίγουν".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM
Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια