Σκυλί οδηγός τυφλού κοριτσιού που εκλάπη ξαναβρίσκεται μετά από οργισμένη on-line εκστρατεία

1

Χιλιάδες reposts από θυμωμένους και εξοργισμένους Μοσχοβίτες οδήγησαν τελικά στην ανεύρεση του σκύλου-οδηγού ενός τυφλού κοριτσιού ο οποίος είχε κλαπεί. " Ένας σκύλος οδηγός κλάπηκε από γυναίκα με προβλήματα όρασης σε δημόσιο χώρο! ", ανέφερε το αρχικό post, που συνοδευόταν από μια φωτογραφία του  Λαμπραντόρ.

Η συζήτηση προκάλεσε εκατοντάδες post που απαιτούσαν από τους κλέφτες να επιστρέψουν το σκύλο αμέσως.

«Αν μπορούμε να κάνουμε τέτοια πράγματα για τα χρήματα, δεν υπάρχει καμία ελπίδα", έγραφε κάποιος στην ανάρτηση του για το σκύλο της Γιούλια Ντιάκοβα που στηρίζεται πλήρως σε αυτόν για να κινηθεί στην πόλη. Η είδηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και στη Μόσχα συστάθηκαν εθελοντικές ομάδες που άρχισαν την έρευνα ώστε να βρεθεί η Ντιάνα,  το σκυλί της τυφλής ρωσίδας.  Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής, Yury Bastrykin,  διέταξε προσωπικά κι αυτός τις δυνάμεις του να ενταχθούν στην αναζήτηση, αφότου έμαθε για το περιστατικό στα μέσα ενημέρωσης.

Τελικά, σύμφωνα με το RT,  το σκυλί βρέθηκε σε κάποια άλλη περιοχή της πόλης και η Γιούλια αφού το αναγνώρισε λέγοντας, "είναι η Ντιάνα, φυσικά είναι η Ντιάνα, ο σκύλος μου, είναι η ρόζ μύτη της", ξέσπασε σε κλάματα.

"Πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος αν του πάρουν το φίλο του ή το παιδί του; Ανησυχούσα όλη την ώρα. Δεν ήξερα αν τρώει, αν νοιάζονται για αυτή, αν είναι ακόμη ζωντανή", δήλωσε.

"Οι άνθρωποι μου τηλεφωνούσαν, λέγοντας ότι βρήκαν παρόμοια σκυλάκια. Ανταποκρίθηκα  σε κάθε κλήση, όμως δεν ήταν η Diana, ήταν σαφές σε μια στιγμή. " "Ξέρω τη μύτη του σκύλου μου. Η Diana συνήθιζε να με αγγίζει με τη μύτη της", είπε επίσης η Γιούλια και στη συνέχεια μίλησε στους δημοσιογράφους για το πόσο υπέροχο σκυλί είναι.   «Φεύγουμε από το σπίτι, και της λέω: Diana, κατάστημα. Diana, ινστιτούτο. Και ξέρει πάντα πού να με κατευθύνει. Δεν χρειάζονται άλλες οδηγίες ".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ