Τα μπάνια των τζιχαντιστών της ISIS στην πισίνα έχουν αυστηρούς κανόνες

Τα μπάνια των τζιχαντιστών της ISIS στην πισίνα έχουν αυστηρούς κανόνες Facebook Twitter
0
Τα μπάνια των τζιχαντιστών της ISIS στην πισίνα έχουν αυστηρούς κανόνες Facebook Twitter

Οι οδηγίες της ISIS για την πισίνα είναι σαφείς: Να φοράτε μακριές βερμούδες κι ένα T-shirt όταν κολυμπάτε, μη βρίζετε όταν κάνετε βουτιά και μην κολυμπάτε όταν, υποτίθεται, πως πρέπει να προσεύχεστε.

Κι όχι δεν πρόκειται για αστείο. Οι συγκεκριμένοι κανόνες φιγουράρουν έξω από μια πισίνα στη Μοσούλη- μία από τις πολλές που βρίσκονται στη διάθεση των κατοίκων τις τελευταίες μέρες καθώς η θερμοκρασία στην περιοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 47 βαθμούς Κελσίου.

Το Ισλαμικό Κράτος αποφάσισε να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία, προκειμένου να δείξει προς τα έξω ένα υποτίθεται πιο ανθρώπινό πρόσωπο. Κυκλοφόρησε λοιπόν φωτογραφίες με αγόρια και άντρες να διασκεδάζουν κάνοντας μπάνιο σε εσωτερικές κι εξωτερικές πισίνες. Να σημειωθεί πως όλοι οι λουόμενοι απεικονίζονται ντυμένοι, ενώ δεν υπάρχουν καθόλου γυναίκες.

Τα μπάνια των τζιχαντιστών της ISIS στην πισίνα έχουν αυστηρούς κανόνες Facebook Twitter

Με αυτόν τον τρόπο η ISIS  επιχειρεί να δώσει την εντύπωση πως δεν είναι μόνο μια αυστηρή στρατιωτική ομάδα και πως παρέχει ανέσεις στα μέλη της. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, φρόντισαν να διαφημίσουν και τη φιλανθρωπική τους δράση, ώστε να κερδίσουν τις καρδιές και το μυαλό των ντόπιων, προκειμένου να στρατευθούν στους κόλπους της.

Τα μπάνια των τζιχαντιστών της ISIS στην πισίνα έχουν αυστηρούς κανόνες Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ