Γερμανία: Γυναίκα που θεωρούνταν νεκρή, ξύπνησε στο ψυγείο του γραφείου κηδειών

Γερμανία: Γυναίκα που θεωρούνταν νεκρή, ξύπνησε στο ψυγείο του γραφείου κηδειών Facebook Twitter
1

Την κατηγορία της σωματικής βλάβης εξ αμελείας αντιμετωπίζει ένας γιατρός στη Γερμανία, γιατί επιβεβαίωσε το θάνατο μιας 92χρονης, η οποία ωστόσο ξύπνησε λίγο αργότερα σε ψυγείο όπου βρισκόταν στο γραφείο κηδειών.

 

Ο εισαγγελέας του Έσσεν Birgit Juergens είπε ότι ο 53χρονος θα μπορούσε, αν καταδικαστεί, είτε να πληρώσει πρόστιμο ή να μπει στη φυλακή, γράφει σήμερα ο Independent.

 

Ο γιατρός φέρεται να επιβεβαίωσε το θάνατο της 92χρονης το Μάρτιο όταν ένας νοσοκόμος στο γηροκομείο όπου ζούσε την εντόπισε χωρίς παλμό και αναπνοή. 

Το ίδιο βράδυ, εργαζόμενος στο γραφείο κηδειών που είχε αναλάβει την τελετή, άκουσε μια κραυγή από το ψυγείο όπου μπαίνουν οι σοροί και ανακάλυψε ότι η γυναίκα ήταν ζωντανή.

Η 92χρονη πέθανε δύο ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο από καρδιακή νόσο που δεν σχετίζεται με το περιστατικό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Διεθνή / Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου, που μεταδόθηκε στον καθεδρικό ναό του Ουόρσεστερ σήμερα Μεγάλη Πέμπτη για την εκκλησία της Αγγλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Φυσικά και ο ' πραγματικός ' θανατός της οφείλεται στην λάθος διάγνωση... Αφού την είχανε τοποθετήσει στο παγωμένο ψυγείο θα πάγωσε η γυναίκα... άσε το σοκ...