Βρετανία: Σχεδόν 250 χιλ. επισκέψεις σε πορνοσάιτ από τους υπολογιστές του Κοινοβουλίου

Βρετανία: Σχεδόν 250 χιλ. επισκέψεις σε πορνοσάιτ από τους υπολογιστές του Κοινοβουλίου Facebook Twitter
4

Πάνω από 247.000 έγιναν το 2014 από τους υπολογιστές του βρετανικού Κοινοβουλίου για επισκέψεις σε σάιτ με πορνογραφικό περιεχόμενο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το αρμόδιο γραφείο πληροφοριών- μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις με τον λόρδο Σιούελ ο οποίος ήταν και ο συντάκτης του κώδικα συμπεριφοράς των βουλευτών.

Από τους ίδιους υπολογιστές έγιναν προσπάθειες για πρόσβαση σε περισσότερες από 42 χιλιάδες σάιτ που έχουν χαρακτηριστεί ως πορνογραφικά, μόνο τον Απρίλιο του 2014, κάτι που σημαίνει ότι γίνονταν 1.300 τέτοιες επισκέψεις την ημέρα.

Τα στοιχεία δεν δείχνουν από ποιο σημείο έγινε η σύνδεση ή πόση ώρα περνούσαν μέσα σε αυτά τα σάιτ, όσοι τα επισκέπτονταν.  

Πάντως ακόμη πιο «δραστήριο» φαίνεται να ήταν για τους βουλευτές το 2013 οπότε και το σύνολο των επισκέψεων σε πορνοσελίδες έφτασε στις 350 χιλιάδες.


« Ορισμένες από αυτές τις «επισκέψεις» είναι χωρίς αμφιβολία προϊόν των pop-ups, αλλά ο αριθμός είναι απολύτως συγκλονιστικός», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γραφείου..

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Βρετανός Πρωθυπουργός Κάμερον είχε υποσχεθεί να πατάξει τα πορνογραφικά σάιτ από τις «πιο σκοτεινές γωνιές του διαδικτύου" προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά.

"Θα κάνω ό, τι χρειάζεται για να κρατήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή", είχε πει.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Αστο,άκυρο το σχόλιο,δεν διάβασα σωστά,νόμιζα για το Ελληνικό κοινοβούλιο,αν και με βεβαιότητα το ίδιο θα συμβαίνει και εδώ απλά εμείς ξέρουμε να καλύπτουμε το κώλο μας καλύτερα από τον καθένα.