Ανθρωποθυσία 10χρονου στο Νεπάλ για να "κατευναστούν οι θεοί"

Ανθρωποθυσία 10χρονου στο Νεπάλ για να "κατευναστούν οι θεοί" Facebook Twitter
7

 

Συγκλονίζει τον πλανήτη η είδηση ότι ένα 10χρονο αγόρι βρέθηκε με κομμένο το λαιμό του στο Νεπάλ και σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για ανθρώπινη θυσία.

Έντεκα άνθρωποι συνελήφθησαν όταν η αστυνομία εντόπισε το αποσυντιθεμένο σώμα του Jivan Kohar και έγινε η νεκροτομή, αναφέρει το Κατμαντού Post.

Το σώμα του 10χρονου εντοπίστηκε σε ένα θάμνο, την Παρασκευή στο χωριό Kudiya στην περιοχή Nawalparasi, η οποία συνορεύει με την Ινδία. Το παιδί έλειπε τρεις ημέρες από το σπίτι.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο πατέρας ενός άρρωστου άνδρα είχε ομολογήσει ότι έκανε τη δολοφονία "για να διώξει τα κακά πνεύματα" από τον γιο του που υπέφερε, συμβουλή που του έδωσε σαμάνος στο χωριό που ζούσε.

Ο ίδιος φέρεται να δελέασε το αγόρι προσφέροντας ένα πακέτο μπισκότα και με τη βοήθεια των γειτόνων, το μετέφερε σε ένα απομονωμένο μέρος.

 

Στη συνέχεια φέρεται να πραγματοποίησε θρησκευτική τελετή, σκοτώνοντας το αγόρι εναποθέτοντας το σώμα του σε ένα θάμνο, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Ο άνδρας, ο αδελφός του και ο σαμάνος είναι μεταξύ των συλληφθέντων.

Περισσότεροι από το 80% των κατοίκων του Νεπάλ (28 εκατομμύρια)ι είναι ινδουιστές. Πολλοί συχνά θυσιάζουν ζώα όπως αίγες ή βουβαλίδες για να κατευνάσουν τους θεούς.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Διαβάζω όλες αυτές τις διεστραμμένες και σατανικές πράξεις που συμβαίνουνε σε όλο τον πλανήτη καθημερινά και προκαλλούνε τέρατα με ανθρωπινη μορφή σε άλλους ανθρώπους και αναρωτιέμαι, γιατι?? Ποτε δεν βρίσκω απαντηση. Σκεφτομαι οτι μπορεί επειδή κάποιοι ειναι φοβερά αμόρφωτοι ή/και ζούνε σε συνθήκης απόλυτης εξαθλίωσης μακριά απο τον πολιτισμό το θεωρούνε "φυσιολογικό" να διαπράττουνε αυτά τα τρομακτικά εγκλήματα, αλλά κατευθείαν απορρίπτω και αυτή την δικαιολογια. Ουτε μορφωση χρειάζεσαι, ούτε πλούτη για να δείξεις την ελαχιστη ανθρωπινη συμπονια, καταννόηση και ηθική και να μην προβείς σε τετοια δολοφονία. Οπότε απλά, καταλήγω στο οτι παρα πολλοι ανθρωποι πλεον σε αυτον τον πλανητη ειναι απλα σατανικοι και αδίστακτοι και δεν δίνουνε καμία αξία στην ανθρώπινη ζωή. Κανενα καλο νεο ποτε θα διαβασουμε επιτελους????? Ας αναπαυτεί η ψυχή του παιδιου και ας ελπισουμε σε ενα καλυτερο μελλον γενικα για τον κοσμο.