Απεργία την Πρωτομαγιά

Τουρίστας συνελήφθη στο Μπράιτον επειδή τραβούσε selfies

Τουρίστας συνελήφθη στο Μπράιτον επειδή τραβούσε selfies Facebook Twitter
Εικόνα αρχείου
0

Τουρίστας από το Κουβέιτ συνελήφθη στο Μπράιτον την ώρα που τραβούσε selfies με το κινητό του και του αποδόθηκαν κατηγορίες για τρομοκρατία.

Ο Nasser Al-Ansari δήλωσε ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του για να τραβήξει selfie βίντεο έξω από εμπορικό κέντρο του Μπράιτον, όταν συνέβη το περιστατικό. Όπως μεταδίδει ο Independent, ο 38χρονος οδηγήθηκε σε πάρκινγκ από την αστυνομία όπου τέθηκε υπό κράτηση για τρεις ώρες, ως ύποπτος για τρομοκρατία. "Τους είπα ότι θα είμαι 100% συνεργάσιμος, θα πάω όπου θέλουν αρκεί να επιστρέψω σπίτι μου".

Η αστυνομία κράτησε το κινητό του υπόπτου για να το εξετάσει περαιτέρω. Ο επικεφαλής επιθεωρητής του Μπράιτον, Paul Betts, επιβεβαίωσε στην Daily Mail ότι ο Al-Ansari συνελήφθη με την υποψία της τρομοκρατίας αλλά αφέθηκε ελεύθερος όταν εκτιμήθηκε ότι δεν αποτελεί άμεση απειλή. "Ωστόσο δεν ήταν δυνατό να εξετάσουμε άμεσα το κινητό του, οπότε η έρευνα συνεχίζεται για να αποδειχθεί αν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν κάποια εγκληματική ενέργεια. Η έρευνα θα ολοκληρωθεί σύντομα και το κινητό θα επιστραφεί στον κάτοχό του αν δεν συντρέχει κάποιος άλλος λόγος να το κρατήσουμε".

Ύστερα από την τρομοκρατική επίθεση στην Τυνησία την περασμένη εβδομάδα που στοίχισε τη ζωή σε 38 άτομα, μεταξύ των οποίων 30 Βρετανοί, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Βρετανίας έχει αυξήσει τα μέτρα της και βρίσκεται σε επιφυλακή, ειδικά σε γεγονότα όπως το τουρνουά τένις Wimbledon.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ