Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ: «Τι περιμένω απ' τον Βαρουφάκη σήμερα; Τα γνωστά: να μας κάνει διάλεξη»

Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ: «Τι περιμένω απ' τον Βαρουφάκη σήμερα; Τα γνωστά: να μας κάνει διάλεξη» Facebook Twitter
11

Ο Peter Kažimír ερωτηθείς για το δημοψήφισμα είπε: «Η ελληνική κυβέρνηση εξελέγη για να παίρνει αποφάσεις. Η Ελλάδα μπορεί να κάνει δημοψήφισμα για ό,τι θέλει. Αν όμως απορρίψουν το πακέτο που είναι τώρα στο τραπέζι, το πρόγραμμα τελειώνει.»

Στην ερώτηση τι περιμένει απ' τον Έλληνα ομόλογό του στο σημερινό Γιούρογκρουπ απάντησε: «Τα γνωστά, να μας κάνει διάλεξη»

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Να 'τος πάλι αυτός που θέλει να κλέψει λίγη από τη λάμψη του Σόιμπλε από το παντοδύναμο και πάμπλουτο Σλοβακικό κράτος. Αν η διάλεξη περιλαμβάνει τον σωστό τρόπο να βγούμε από την κρίση τότε καλά κάνει και κάνει διάλεξη. Η λύση και αυτού είναι...επιπλέον δάνεια να υποθέσω; Οπότε του χρόνου πάλι εδώ; Ουάου, τι λογική!
Το "...πάμπλουτο Σλοβακικό κράτος" πού τόσο σαρκαστικά δακτυλοδείχνεις τεράστιε μάς έχει δανείσει κι αυτό λεφτά για να παιρνουν αυξησεις οι ΔΕΗτζήδες απ΄το κόμμα σου και να βγαίνουν οι ΔΥ σε προωρες συντάξεις στα 50 τους φρέσκοι-φρέσκοι ενώ οι συντάξεις στην Σλοβενία είναι κατω απ΄τα 400 ευρώ.Εχει κι η χυδαιότητα όρια.
Αν θες να δεις πραγματική χυδαιότητα να την αναζητήσεις στα κόμματα που ψήφιζες και σε έβαλαν στο ευρώ που τόσο αγάπησες. Δεν έγινε η Ελλάδα έτσι από μόνη της. Πήγαινε Σλοβακία και θα δεις για τι πράγμα μιλάω. Έτσι δε θα ήθελα να γίνει η χώρα μου πάντως, κι αν ήταν έτσι, σίγουρα δε θα μιλούσα υποτιμητικά για οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Δηλαδή εσύ Θέμο θα ήθελες να γίνουμε Σλοβακία; Διότι από τα σχόλια διαφόρων εδώ όλοι ονειρεύονται μια Γερμανία, μια Αγγλία, μια Ελβετία. Με ξαφνιάζετε! Ορίστε λοιπόν, ζήσε εσύ με σύνταξη 350-400 ευρώ στην Ελλάδα να δούμε για πόσο θα αντέξεις. Είστε αστείοι πάντως, δε μπορώ να πω.
http://www.tradingeconomics.com/slovakia/gdp-per-capita-ppphttp://www.tradingeconomics.com/greece/gdp-per-capita-pppΕιμασταν στις 24000 το 2000, και παλι εκει ειμαστεΑυτοι ηταν στις 16000 και τωρα ειναι στις 26000.Ανεργια, εχουνε 8.5%, εμεις 19%Εκει που φτασαμε, η Σλοβακια φαινεται καλυτερη. Αλλα δεν μου απαντησες, ποια χωρα της Ε.Ε. προτιμας εσυ.
Προς trollolo,δεν έχω ψηφίσει ποτέ κανένα απ΄τα κόμματα πού μάς έφτασαν ως εδω. Για την ακρίβεια, εχω σταματήσει να ψηφίζω από αρχές δεκαετίας 90.Και χρειάζεται περίσσειο θράσος να το λες εσύ αυτό πού το μόνο πού κάνεις στα σχόλια σου είναι να μεταφέρεις κομματική προπαγάνδα αυτών "που θα σκιζανε μνημόνια" και "πού θα καταργούσαν το χρέος".Νομίζω ότι το θράσος αυτό μπορείς να το μοιραστείς στην κομματική σου παρέα "σύντροφε". Εκει δηλαδή πού έχει πέραση.