«Express»: Σε ετοιμότητα η Βρετανία για την αερομεταφορά 110 χιλ. τουριστών σε περίπτωση Grexit

«Express»: Σε ετοιμότητα η Βρετανία για την αερομεταφορά 110 χιλ. τουριστών σε περίπτωση Grexit Facebook Twitter
10

Βρετανικό ταμπλόιντ γράφει ότι οι Βρετανοί αξιωματούχοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες είναι έτοιμοι να μεταφέρουν στη Βρετανία έως και 110.000 τουρίστες αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη.

Η βρετανική εφημερίδα «Express» υποστηρίζει ότι το Foreign Office παραδέχθηκε πως υπήρχαν συνομιλίες μεταξύ αξιωματούχων και του Συνδέσμου Βρετανικών Τουριστικών Επιχειρήσεων για να εκπονηθούν σχέδια εκκένωσης της χώρας.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα, αναφέρει ότι αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη μαζική απομάκρυνση Βρετανών σε καιρό ειρήνης ενώ αναφέρει ότι οι τουρίστες προειδοποιούνται να πάρουν μαζί τους επαρκή μετρητά και πιστωτικές κάρτες για την περίπτωση Grexit.

««Ελπίζουμε για το καλύτερο αλλά κάνουμε και σχέδια για απρόβλεπτες καταστάσεις. Καλύπτουμε πολλά σενάρια», ανέφερε εκπρόσωπος.

Περίπου δύο εκατομμύρια Βρετανοί πετούν προς την Ελλάδα κάθε χρόνο και αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 110.000 που διαμένουν στην ηπειρωτική χώρα ή στα ελληνικά νησιά.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Ναι γιατι ως γνωστον, στην περιπτωση ενος Γκρεξιτ επιτοπου θα βγει ενας Βρετανοφαγος Γκοντζιλα και πρεπει να εκκενωσετε αμεσα τη χωρα!!!Y.Γ. την οδηγια να εχουν πολλα μετρητα οι Βρετανοι την δινουν απο το 2012, το διαβασα σημερα στη συνεντευξη του Βρετανου πρεσβη, και ειναι προσθετει απολυτα φυσιολογικο εφ οσον το νομισμα μας δεν ειναι σταθερο.Υ.Γ. 2 Οι Βρετανοι καποια στιγμη πραγματικα θα πρεπει να ξεκινησουν να ζουν χωρις οδηγιες χρησης, οποιος εχει παει στην Αγγλια θα καταλαβει πως επεμβαινει στα παντα ο υπερπροστατευτικος μηχανισμος "προνοιας" CCTV ως και μεσα στα σπιτια τους, Look left, look right, mind the Gap, watch your head, watch your step τους εχουν καταστησει πια ανημπορους να σκεφτουν κατι απο μονοι τους
Επειδή τυχαίνει να είμαι από τουριστικό μέρος, δεν αναφέρει η daily express πως σκοπεύουν να συγκεντρώσουν τους 110 χιλιάδες Εγγλέζους, που απο το ποτό δεν ξέρουν ουτε το όνομα τους, ποσο μάλλον την οικονομική κατασταση της Ελλάδας!
τετοιες κρυαδες γραφουν οι Βρεττανοι και μου ερχονται διαφορες κακιες στο μυαλο ... ετσι οπως θα εκκενωνουν τους Αγγλους να δωσουμε με ταξιδιωτικα εγγραφα και καμμια 20.000 μεταναστες να βρουν και αυτοι το δρομο τους προς Ευρώπη ως Βρεττανοι! ρε πως με κανουν να σκεφτομαι.... Θου Κυριε! σαν καμμενη νιωθω. Ασ καταλάβουν και οι φιλοι μας οι Αγγλοι πως μνημονιακοι - αντιμνημονιακοι - φιλο/ρήξη - φιλο/ευρω εχουμε μαζεψει πολλα νευρα μη μας τσιγκλανε και πολύ!!!
Τα γίδια δεν φρόντισαν να προστατεύσουν ούτε τη τελευταία εγχώρια βιομηχανία.Καποιος να ενημέρώσει κάποιους ότι τα αγαθά και η ευρωστεία έρχονται με δουλειά και όχι με μπλα-μπλα.