Ντόναλντ Τραμπ: Η Ελλάδα δεν σώζεται με τίποτα

Ντόναλντ Τραμπ: Η Ελλάδα δεν σώζεται με τίποτα Facebook Twitter
16

Tην υποψηφιότητα του για την Προεδρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ , "αφιερώνοντας" παράλληλα και λίγες λέξεις για την οικονομική κατάσταση και το μέλλον της Ελλάδας.


Ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος (η περιουσία του αγγίζει τα 9 δισεκ.)  χρησιμοποίησε το ελληνικό παράδειγμα για να χτυπήσει το καμπανάκι για το χρέος των ΗΠΑ λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή το χρέος μας έχει φτάσει στα 18 τρισεκατομμύρια. Πολύ σύντομα θα ανέβει στα 20 τρισεκατομμύρια. Όταν θα πάει στα 24 τρισεκατομμύρια δεν θα υπάρχει γυρισμός. Θα φτάσουμε πολύ σύντομα σε αυτό το σημείο. Τότε θα γίνουμε σαν την Ελλάδα. Μια χώρα που δεν μπορεί να σωθεί (unsalvageable)  με τίποτα».


Ο 69χρονος δισεκατομμυριούχος, γνωστοποίησε την υποψηφιότητα τους με τους ρεπουμπλικανούς μιλώντας τον ουρανοξύστη του Μανχάταν που φέρει το όνομά του.


«Χρειαζόμαστε κάποιον που πραγματικά θα πάρει αυτή τη χώρα και θα την κάνει σπουδαία ξανά. Μπορούμε να το κάνουμε», είπε ο Τραμπ και πρόσθεσε: «Είμαι επισήμως υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ. Θα κάνουμε αυτή τη χώρα σπουδαία και πάλι».


Υποστήριξε, μάλιστα, ότι θα είναι «ο καλύτερος πρόεδρος που ο Θεός δημιούργησε».

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ