72χρονος παγιδεύτηκε και πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο με το σκύλο του

72χρονος παγιδεύτηκε και πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο με το σκύλο του Facebook Twitter
0

Τραγικό τέλος είχε ο 72χρονος James Rogers όταν μαζί με το σκυλί του εγκλωβίστηκε και πέθανε από τις υψηλές θερμοκρασίες. Νεκρή έβγαλαν από το όχημα οι πυροσβέστες και τη σκυλίτσα του η οποία πέθανε μαζί με τον ιδιοκτήτη της.

Ο Τεξανός πάρκαρε την Chevy Corvette του 2007, στο υπαίθριο πάρκινγκ ενός καφέ στο Waffle House και βγαίνοντας από το όχημα, άφησε μέσα το σκυλί. Στη συνέχεια μπήκε στο κατάστημα στη λεωφόρο Jimmy Johnson Boulevard στο Port Arthur. Κάποια στιγμή ο άντρας φέρεται να αφήνει το κατάστημα και να επιστρέφει και πάλι στο όχημα για να δει αν είναι καλά το σκυλί. Μπαίνοντας μέσα, το αυτοκίνητο κλείδωσε αυτόματα και μετατράπηκε σε θανάσιμη παγίδα. Η μπαταρία είχε εξασθενήσει και ένα καλώδιο το οποίο φαίνεται να είχε χαλαρώσει δεν του επέτρεψαν να βγει ή να χρησιμοποιήσει την κόρνα η οποία είχε τεθεί εκτός λειτουργίας.

 

72χρονος παγιδεύτηκε και πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο με το σκύλο του Facebook Twitter

Ο Rogers δεν μπόρεσε να καλέσει βοήθεια τηλεφωνικώς μια και το κινητό του ήταν μέσα στο κατάστημα. Η θερμοκρασία που εκείνη την ημέρα ήταν πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου, μετέτρεψε το αυτοκίνητο σε "φούρνο" και όταν κάποιος περαστικός αντελήφθη μετά από αρκετές ώρες τον άντρα στο όχημα, ήταν πια αργά. Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική η οποία έσπασε τα τζάμια για να μπορέσει να απεγκλωβίσει τον άντρα και το σκύλο του, αλλά ήταν πια αργά και για τους δύο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική στο σαλόνι, τα τζάμια και το παρμπρίζ του οχήματος βρέθηκαν σημάδια από τα παπούτσια του Rogers, κάτι που δείχνει πως προσπαθούσε να σπάσει τα τζάμια για να απεγκλωβιστεί πριν πεθάνει από την εξάντληση και την ασφυξία.

Τραγική ειρωνεία στο όλο περιστατικό είναι πως το μοντέλο του αυτοκινήτου διέθετε κάτω από το κάθισμα του οδηγού χειροκίνητο μηχανισμό που άνοιγε την πόρτα και τα παράθυρα, κάτι που όμως ο 72χρονος μάλλον δεν γνώριζε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Διεθνή / Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Από την 23η Σεπτεμβρίου -όταν άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος- ως την 1η Μαΐου, δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 26 υποψήφιοι στις εκλογές της 2ης Ιουνίου στο Μεξικό
NEWSROOM