«Τεχνικά σε πτώχευση» η Malaysia Airlines

«Τεχνικά σε πτώχευση» η Malaysia Airlines Facebook Twitter
0

«Τεχνικά σε πτώχευση» βρίσκεται η Malaysia Airlines, δήλωσε σήμερα ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των αερογραμμών της Μαλαισίας, Κριστόφ Μίλερ.


Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο μιας προσπάθειας αναδιοργάνωσης της εταιρίας, που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής μετά τις δύο αεροπορικές τραγωδίες πέρυσι, καταργούνται 6.000 θέσεις εργασίας, περίπου δηλαδή το ένα τρίτο του εργατικού δυναμικού της.


«Είμαστε τεχνικά σε πτώχευση και η μείωση των αποδόσεων είχε αρχίσει πολύ πριν από τα τραγικά γεγονότα του 2014», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μίλερ.


Υπενθυμίζεται ότι η πτήση MH370 της Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε πέρυσι τον Μάρτιο και περισσότερο από έναν χρόνο μετά συνεχίζει να αγνοείται. Τέσσερις μήνες αργότερα, αεροσκάφος της ίδιας εταιρίας που εκτελούσε την πτήση MH17 με 298 επιβαίνοντες, συνετρίβη στην Ουκρανία.


Σύμφωνα με το Al Jazeera, τα δυο αυτά δυστυχήματα υπήρξαν η χαριστική βολή για την αεροπορική εταιρία, στην οποία επικρατούσε κακοδιαχείριση επί χρόνια, όπως αναφέρουν αναλυτές. Ωστόσο, η Malaysia Airlines συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM